Landsholdsspillerne splejsede til privatfly: Nu kommer forklaringen

Landsholdskammeraterne finansierede privatfly, så Jonas Knudsen kunne rejse hjem og se sin nyfødte pige på lynvisit

Landsholdsspillerne splejsede til et privatfly, og nu forklarer de, hvordan det hele forløb. Foto: Lars Poulsen
Landsholdsspillerne splejsede til et privatfly, og nu forklarer de, hvordan det hele forløb. Foto: Lars Poulsen

ANAPA (Ekstra Bladet): Simon Kjær viste sig som en anfører med stort format på spillertruppens vegne, da han tog initiativ til, at Jonas Knudsen fik en ganske særlig barselsgave. Landsholdskammeraterne gav ham et privatfly, så han kunne komme på lynvisit i Danmark for at se sin nyfødte datter efter 1-0 triumfen mod Peru.

Landsholdsspillerne lejede og finansierede simpelthen et privatfly, så Jonas Knudsen hurtigt kunne rejse til Danmark og få lidt tid sammen med sin kæreste og næsten nyfødte datter.

Det kom som lidt af en overraskelse, at Jonas Knudsen blev far nu, fordi kæresten efter planen først skulle have født om én måned.

- To dage før Peru-kampen, fik Jonas Knudsen et opkald om, at kæresten var gået i fødsel.

Jonas Knudsen kunne komme på lynvisit hos sin nyfødte pige. Foto: Lars Poulsen
Jonas Knudsen kunne komme på lynvisit hos sin nyfødte pige. Foto: Lars Poulsen

- Simon tog en hurtig beslutning (om at leje et privatfly) på holdets vegne. Det var godt, fordi det er meget besværligt at komme frem og tilbage.

- Vi betaler gerne, hvis det kunne give ham en halv dag mere med sin nyfødte datter. Der var ingen tvivl om, han skulle hjem, forklarer Thomas Delaney.

Efter kampen mod Peru blev Jonas Knudsen fløjet hjem til Danmark. Han var dog allerede mandag tilbage på træningsbanen i Anapa, hvor han trænede med holdkammeraterne.

- Det var Simon Kjær, der stod for det. Så var vi alle ret hurtigt med til at sige, at det var vi med på.

- Jeg ved ikke, om Simon allerede havde clearet det med trænerne, men det er fedt, at vi har en træner, der også er med på den slags ting, siger Yussuf Poulsen.

Assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson var imponeret over initiativet fra spillertruppen.

- Det siger alt om denne trup. Den styrke og det sammenhold, der er. Ord er en ting, men handling er det, det drejer sig om. Det er fandeme flot, siger Jon Dahl Tomasson.

Det vides endnu ikke, om William Kvist vender tilbage til Rusland og VM. Foto: Lars Poulsen VM 2018 - 18. jun. 2018 - kl. 11:23 Landsholdslæge om Kvist: Vil ikke afvise VM-finalen

Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Danskerne under lup: 'Vi mangler ham jo'

- Pengene får man ikke hos DBU, det kan jeg godt afsløre. Jeg taber penge, når jeg er afsted, griner Per Thøstesen, der er landsholdskok af ren kærlighed. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Per er landsholdets madchef: Ukrainsk kok ville stikke mig i maven med kniv

Lasse Schøne og Viktor Fischer hjælper Ekstra Bladet med at komme ind bag facaden på landsholdet. Foto: /ritzau/Lars Poulsen Sport og Spil De afslører fodboldlandsholdet bag facaden: Tinder-profiler og kaos-regime

56 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere