Laudrup afslører: Her skal VM-superstjerne spille

Kroatisk medie kan med Brian Laudrup som kilde fortælle, at Eden Hazard snart går i gang med at pakke flyttevognen for at rykke fra Chelsea til Real Madrid

Eden Hazard kunne i går hænge sin bronzemedalje om halsen efter Belgiens sejr over England. Se analysen af Hazard og resten af bronzekampen her

Det er immervæk sjældent, et kroatisk medie kan bruge en tidligere dansk landsholdsstjerne som kilde til en nyhed om, hvor en belgisk topbomber skal spille efter sommerferien. Men det er ikke desto mindre, hvad Sportske Novosti er i stand til – og ifølge Balkan-bulletinerne er der ingen tvivl:

Eden Hazard forlader Chelsea og skifter til Real Madrid! Hvis den engelske storklub altså vel at mærke vil slippe guldfuglen, der har været en af VM’s helt store profiler og en logisk afløser i kongeklubben for selveste Cristiano Ronaldo.

Eden Hazard kan godt smile, selv om VM 'kun' gav en bronzemedalje. Nu bliver han til gengæld nok snart forgyldt i Real Madrid. Foto: AP
Eden Hazard kan godt smile, selv om VM 'kun' gav en bronzemedalje. Nu bliver han til gengæld nok snart forgyldt i Real Madrid. Foto: AP
 

Brian Laudrup siger ifølge Sportske Novosti:

- Jeg talte med Hazard for et par dage siden, og han er ved at forberede sit skifte til Madrid. Det er en god transfer både for ham og for Real. Han har igen her i Rusland vist, hvor god han er, tilføjer danskeren, der under VM har kommenteret kampe for DR.

Brian Laudrup har talt med Eden Hazard, røber han over for kroatisk sportsmedie. Foto: Jakob Jørgensen, Ritzau/Scanpix
Brian Laudrup har talt med Eden Hazard, røber han over for kroatisk sportsmedie. Foto: Jakob Jørgensen, Ritzau/Scanpix

Brian Laudrup tilføjer, at der er andre muligheder:

- Jeg tror, det er muligt, at Mbappé eller Neymar skriver med Real Madrid. Men det kan jeg ikke snakke om.

Sandt nok. Og så alligevel…

Eden Hazard scorede kasse nummer to i den belgiske 2-0 sejr over England i taberfinalen lørdag, og efter kampen lagde han over for Het Laatste Nieuws bestemt ikke skjul på, at han drømmer om at pakke et mindre flyttelæs snarest muligt:

’Efter seks vidunderlige år i Chelsea er det måske tid til at opleve noget nyt. Ikke mindst efter dette VM. Jeg kan beslutte, om jeg vil blive eller gå, men Chelsea har det afgørende ord – om de vil lade mig rejse. I kender min foretrukne destination.’

Eden Hazard har under VM leveret tre kasser, tre assists, fyret kanonen af 17 gange og er blevet tilkendt 27 frispark. Han er i tre af Belgiens seks kampe blevet kåret som man of the match af FIFA, og den 27-årige spiller hører bestemt ikke til dem, der sætter sit lys under en skæppe. På spørgsmålet om, hvem han ville tildele prisen som VM’s bedste spiller, svarer han uden blusel:

- Jeg ville give den til mig selv!

Eden Hazard har to år tilbage af kontrakten i Chelsea, men klubben, der netop har fyret Antonio Conte og smasket Maurizio Sarri i managersædet, kan godt bruge et stjernesalg for at fyre millionerne af på nye indkøb til truppen.

Det antydede den tidligere assisterende manager Steve Clarke allerede i maj, da han spåede, at Chelsea kunne blive tvunget til at sælge Hazard ’for at finansiere andre transfers’.

Ifølge ESPN vil Real Madrid smide 150 mio. pund for Eden Hazard, og 1,263 mia. kr. giver dog mulighed for at stoppe lidt fra alle hylder ned i indkøbsvognen. Real Madrid har skejser nok, selv om salget af Cristiano Ronaldo til Juventus ’kun’ gav 100 mio. euro.

Belgien skriver historie i ny engelsk nedtur

Afslører stjernens magt: Så hård er Messi bag facaden

Belgisk stjerne vækker opsigt inden VM-brag: - Jeg holdt med Frankrig

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri