Laudrup har kæmpe forventninger: - Det er et drømmescenarie

Det er en kavalkade af stjernespillere, der tirsdag aften tørner sammen i den første VM-semifinale, hvor Frankrig møder Belgien, og Michael Laudrup er en af mange, som ser frem imod braget

Michael Laudrup inspirerede selv stort under VM i 1998, og tirsdag aften ser han frem til at blive underholdt af dette års slutrunde-stjerner i semifinalen. Foto: AP
Michael Laudrup inspirerede selv stort under VM i 1998, og tirsdag aften ser han frem til at blive underholdt af dette års slutrunde-stjerner i semifinalen. Foto: AP

Der er kun fire opgør tilbage ved VM, men det bedste er som altid gemt til sidst.

To semifinaler står for døren, inden medaljerne skal uddeles efter de sidste to kampe i weekenden.

Tirsdag aften bliver det kendt, om det er Frankrig eller Belgien skal kæmpe om guldet søndag, og dysten mellem to af de mest iøjnefaldende mandskaber ved slutrunden er imødeset i stor stil.

Begge hold har leveret noget af de flotteste offensive spil ved slutrunden, og ifølge Michael Laudrup kunne det ikke være bedre, at de to naboer nu krydser klinger.

- Det er et drømmescenarie, når vi i første semifinale skal følge Frankrig og Belgien. Det er udelukkende topspillere fra de absolut bedste klubhold fra de bedste ligaer, siger danskeren til TV2 Sport.

Den tidligere landsholdsspiller, som parkerede manager-hvervet ved afslutningen af denne sæson, skal agere ekspert for selvsamme tv-kanal under kampen.

Han venter sig en uforudsigelig affære mellem to nationer, hvor en god organisation og stærke omstillinger har været nøglen til den smukke fodbold.

- Vi kan kun glæde os til at se Frankrigs Giroud, Mbappé og Griezmann - og den belgiske trio Lukaku, Hazard og De Bruyne. Begge hold har nogle fantastisk hurtige kontraspillere, siger Laudrup.

Selv om de spektakulære offensive stjerner ofte har løbet med opmærksomheden, er det længere tilbage på banen, at Laudrup har fundet den spiller, der gjort mest indtryk.

- Jeg har været meget imponeret af Kanté, han er virkelig et bindeled mellem det centrale forsvar, resten af midtbanen og angriberne. Et utrolig stykke arbejde, og så er han hele tiden, hvor det sker. Han ved, hvornår han skal være hvor. En meget værdifuld spiller, siger han.

PL-stjerne vil væk: Nu forsøger Manchester City med kæmpe bud

Droppede fælt i VM-kvartfinale: Nu afsløres tragedien

Ny FCK-stjerne får den højeste løn i Superligaen - se hvor dyr han er

Leicester vil bremse Schmeichel-skifte: Her er de brandvarme danske stjerner

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT