Mærkeligste kamp: Dansk stjerne tænkte 'pis'

Yussuf Poulsen gik fra skurk til helt på ganske kort tid

Peruvianske José Galvan var en tur i Ekstra Bladets VM-studie. Få hans syn på kampen, kom med til fest i regnvejr i Aalborg og få analyse af den danske sejr direkte fra Rusland her. Producer: Martin Lorentsen

SARANSK (Ekstra Bladet): Matchvinder er en flot titel, men der kunne sagtens have været en anden af slagsen til Yussuf Poulsen, der begik straffesparket, som Peru brændte.

- Det er nok den mentalt mærkeligste kamp, jeg har spillet i mit liv. Sådan er fodbold, det går pissehamrende stærkt. Det ene øjeblik er man skurk, det andet er man helt.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Først blev der ikke dømt noget, og spillet fortsatte i lang tid.

- Der ånder jeg lettet op og håber på, at han ikke skal se den igennem igen. Det skulle han så, og der var jeg rimelig sikker på, at han ville dømme den.

- Hvad tænkte du dér?

- Pis!

- Er der straffe?

- Ja, det synes jeg. Nu har jeg ikke set den igen, men min følelse var, at der var straffe.

Men heldigvis kom målet på en veleksekveret omstilling, hvor Poulsen viste kølighed.

Dermed scorede han for anden kamp i streg - men dagens kasse var lidt vigtigere end den i testkampen før VM.

Så-DANMARK! Hareide omfavner Simon Kjær. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen - 16. jun. 2018 - kl. 21:14 Lad os være ærlige: Vi var pisse-heldige!

Den danske defensiv med Kasper Schmeichel i spidsen gjorde udslaget mod Peru. Foto: Lars Poulsen VM 2018 - 16. jun. 2018 - kl. 20:11 Dansk super-forsvar mod Peru - en spiller i verdensklasse!

VM 2018 - 16. jun. 2018 - kl. 19:57 Schmeichel reddede Danmark i VM-sejr

Cristiano Ronaldo har ikke været en farlig mand på frispark i denne sæson, så du skal ikke spille på, at han scorer på et under VM. Foto: Paul White/AP Sport og Spil Undgå betting-fælder: Her er spillene, du IKKE må hoppe på

Ekstra Bladet kommer med deres bud på forventede startopstillinger samt dødbolde, hvilket er vigtigt at vide, når du skal sætte dit managerhold. Foto: holdet.dk Sport og Spil Stort overblik: Her er guldspillerne til dit managerhold

48 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere