Maradona chokerede alt og alle: Nu forklarer han galskaben

Diego Maradona stjal fuldstændigt rampelyset, da Argentina slog Nigeria 2-1 og sikrede sig plads i 1/8-finalen

Hør 'El Diegos' forklaring her. (Video: AP/SNTV)

Diego Maradona er kendt som en af fodboldhistoriens bedste spillere, men lige så god han var på banen, lige så kontroversiel var han udenfor. Eller rettere er. For ikke meget er ændret ved El Diegos opførsel på sine gamle dage.

Det viste han nok engang, da han skabte ravage i sin egen, lille VIP-loge under Argentinas VM-kamp mod Nigeria tirsdag aften.

Diego Maradona havde en begivenhedsrig aften tirsdag.
Diego Maradona havde en begivenhedsrig aften tirsdag.

Den 57-årige verdensstjerne gik helt amok, da Lionel Messi bragte Argentina foran 1-0, og da argentinerne sikrede videre deltagelse med et mål kort før tid, blev det hele endnu vildere fra Maradonas side. De to længste fingre på argentinerens hånd blev i hvert fald vist frem flittigt. Og det chokerede omverden i høj grad.

 

Undervejs i galskabet lod det også til, at han fik sig en lur og virkede langt fra til at have det godt. Og siden kom meldingerne om, at han var blevet indlagt på hospitalet som følge af udskejelserne på tilskuerpladsen. Maradona måtte bæres ud fra stadion og kunne knapt nok stå på sine fødder.

Men bare rolig. Diego har det fint - det siger han selv i et længere indlæg på sin Instagram-konto. Han blev godt nok tilset af en læge, men det var blot på grund af nakkesmerter, lyder det.

- Jeg vil gerne fortælle til alle, at jeg har det fint. Og at jeg ikke er blevet spærret inde. I pausen af kampen mod Nigeria havde jeg utroligt ondt i nakken, og jeg blev svimmel. Jeg blev undersøgt af en læge, og han anbefalede mig, at jeg tog hjem før anden halvleg, men jeg ville gerne blive, fordi vi risikerede alt (Argentina kæmpede for videre VM-deltagelse, red.). Hvordan skulle jeg dog gå? Jeg sender kys til alle, tak for støtten!, skriver han på Instagram.

Maradona har været fast inventar ved alle Argentinas kampe under VM. Han har selv tidligere været landstræner for landet under en VM-slutrunde, mens han løftede pokalen som spiller ved VM i 1986.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.