Mega-stjerner skal lave den officielle VM-sang

Det handler om at få hele verden til at danse, lyder det fra multikunstneren Will Smith om kommende VM-sang.

Will Smith skal synge den officielle VM-sang. Foto: AP
Will Smith skal synge den officielle VM-sang. Foto: AP

Den amerikanske film- og musikstjerne Will Smith skal fremføre den officielle slutrundesang i forbindelse med fodbold-VM i Rusland, hvor det går løs 14. juni.

Det skriver Det Internationale Fodboldforbund (FIFA) i en pressemeddelelse.

Will Smith får selskab af kunstnerne Nicky Jam og Era Istrefi på sangen, som har titlen 'Live It Up'. Sangen er produceret af dj'en Diplo.

'Live It Up' kan høres på diverse streamingtjenester fra på fredag. Musikvideoen til sangen kan ses fra 7. juni, oplyser Fifa.

For Will Smith er det en ære at blive spurgt om at være med på sangen, siger han.

- Denne globale begivenhed bringer folk fra hele verden sammen for at heppe, grine og opleve magi.

- I sidste ende handler det om, at vi bare vil se verden danse, siger Will Smith i pressemeddelelsen.

VM-sange har før været lig med sommerens monsterhit. Det gjorde sig eksempelvis gældende tilbage ved VM i Sydafrika i 2010.

Her hittede den colombianske sangerinde Shakira stort med 'Waka Waka (This Time for Africa)'.

Will Smith er et af de største navne i underholdningsverdenen. Han har blandt andet været nomineret til to Oscars for bedste mandlige hovedrolle. Det er for filmene 'Ali' og 'The Pursuit of Happyness'.

Derudover har han været med i et hav af film. Blandt de mest populære er 'Bad Boys', 'Independence Day' og 'Men in Black'.

Som sanger og rapper har han flere hits på cv'et. Will Smith har fire gange vundet en Grammy.

Inden VM-finalen, som spilles foran 80.000 mennesker på Luzhniki Stadium i Moskva, optræder Will Smith sammen med Nicky Jam og Era Istrefi på stadion.

Nicky Jam er et stort navn i Latinamerika, mens kosovoalbaneren Era Istrefi regnes for en af fremtidens popstjerner.

DJ'en Diplo skal producere sangen. Han er især kendt fra Major Lazer og har blandt andre samarbejdet en del med den danske sangerinde Mø. Foto: AP
DJ'en Diplo skal producere sangen. Han er især kendt fra Major Lazer og har blandt andre samarbejdet en del med den danske sangerinde Mø. Foto: AP
 

Romas midtbanespiller Radja Nainggolan i semifinalen mod Liverpool på stadion i Rom. Foto: AP Intl. fodbold Stjernen ikke udtaget til VM: Nu raser hele landet

VM 2018 Peru sender direkte besked til Danmark før VM

Daniel Wass er parat til et sommerskifte til en større klub, der gerne må spille i Champions League. I snart tre sæsoner har han udviklet sig til en markant profil i Celta Vigo. Foto: All Over Press Sport og Spil Stjerne i Spanien: Jeg vil slutte i Brøndby

8 kommentarer
Vis kommentarer