Munter Messi om VM: Håber fodbolden betaler sin gæld til mig

Lionel Messi havde plads til grin i et interview om det kommende VM, hvor han ikke holdt sig tilbage med at lave sjov med et citat fra landstræneren

Så tæt på VM-trofæet kom Lionel Messi efter finalen i 2014. Nu prøver stjernen at nappe det igen. Foto: AP
Så tæt på VM-trofæet kom Lionel Messi efter finalen i 2014. Nu prøver stjernen at nappe det igen. Foto: AP

De fleste kan nok uanset tilhørsforhold blive enige om, at argentinske Lionel Messi er blandt de allerbedste fodboldspillere nogensinde, men mange har også peget på, at han lige nøjagtigt mangler at vinde VM, hvis han skal overhale eller komme op på siden af landsmanden Maradona.

I et interview med FIFA.com kommer Barcelona-stjernen ind på netop det manglende verdensmesterskab, som han var tæt på i 2014, da Argentina tabte finalen til Tyskland efter forlænget spilletid.

Det var noget, som gjorde ondt på ham, og han fortæller, at han endnu ikke ved om smerten derfra nogensinde vil forsvinde.

- Vi er bare nødt til at leve med det. Det kommer nok til at være der for evigt. VM i 2014 var både godt og bittert, fordi det sluttede, som det gjorde. Men det vil altid være sådan, lyder det fra Messi.

Argentina bliver nok blandt favoritterne til VM, men det var tæt på, at de slet ikke kom med. Inden den sidste kamp i kvalifikationen skulle der nemlig en sejr til over Ecuador på 3-1, hvor Messi selv lavede hattrick.

Herefter fulgte Argentinas landstræner Jorge Sampaoli op med at nævne, at fodbolden skylder Messi at vinde VM. Det var noget, som Messi også lige skulle forholde sig til, og det gjorde han med et stort smil.

- Jeg hørte det godt, og han sagde det også direkte til mig. Jeg håber også, at fodbolden ender med at betale mig, lyder det med et stort grin fra Lionel Messi.

Når Messi rejser til VM i Rusland i sommeren 2018, så skal de først videre fra gruppen, og her er de sat sammen med Kroatien, Island og Nigeria.

Bojan er en af mange spillere, som er blevet sammenlignet med Lionel Messi. Foto: AP Sport og Spil Her er de nu: 10 spillere, der blev udråbt som den nye Messi

Se også: Optrådte i selskab med pornostjerne - nu er han enig med Barça

2 kommentarer
Vis kommentarer