Nej, nej, nej! VM-fan får lavet uheldig tatovering

England vinder ikke VM, men da håbet stadig levede, var en bestemt tatovering populær hos de engelske fans

It's coming on... (Video: AP/Caters)

Football's coming home!

De tre ord er alt, du har kunnet høre fra engelske fodboldfans, mens VM har stået på. Udtrykket, der både referer til Lightning Seeds' sang fra 1996 og England som fodboldens moderland, startede måske ud som en ironisk bemærkning fra de engelske fans, men som Gareth Southgates tropper spillede sig tættere på VM-triumfen, tog udtrykket i den grad til i styrke.

Nu kommer fodbolden i form et verdensmesterskab som bekendt ikke hjem til England - det er kun de engelske spillere, der er med flyet. Det sørgede Kroatien for onsdag aften.

Troen på engelsk succes var dog så stor forud for semifinalen, at en tatovør i Birmingham tilbød gratis 'It's coming home' tatoveringer - og der var - selvfølgelig - nogle, der bed på.

Det skriver nyhedsbureauet Caters.

Billedet viser tydeligt Sterlings nye tatovering af et M16 maskingevær på hans højre læg. Foto: Oli Scarf/Ritzau Scanpix Premier League Stjernespiller forsvarer omstridt tatovering

Første mand under nålen var 20-årige Hass El'Osseili.

- Jeg tror, at den ene ting som det her verdensmesterskab vil blive associeret med er 'it's coming home,' siger han. 

Tatoveringen fik en plads på venstre arm, og El'Osseili var sikker på, at den ville vække begejstring hos vennerne.

- Og hvem ved, hvis England vinder verdensmesterskabet, kan det måske være, at der også dukker en Harry Kane-tatovering op.

Det kan vi så slå fast, at der ikke bliver brug for i den her omgang...

Vil ikke fortryde
Hass El'Osseili var langt fra den eneste, der mente, at det var en god ide at få tatoveret udtrykket. Receptionisten hos New Identity Tattoo Studio i Birmingham, Savannah Robinson, fortæller, at responsen på tilbuddet har været helt vild.

- Vi har fået så mange beskeder: Rigtig mange mennesker vil have den lavet. Det har været skørt. Selv hvis England ikke vinder verdensmesterskabet, tror jeg ikke, at de vil fortryde, at de har fået tatoveringen.

- Vi er ikke kommet så langt i en slutrunde i mange år, så det er en stor ting for fodboldfans.

Ejeren fortalte også, at de forventede mange flere fans ville komme forbi og få tatoveringen, hvis England kunne besejre Kroatien i semifinalen - så sparede de det blæk.

Det er ikke kun englænderne, der kan lade sig rive med af fodboldstemningen og få en tatovering. Det kan den her Brøndby fan skrive under på.

På sin underarm har Brøndby-tilhængeren Martin Johnsen Hartvich taget forskud på glæderne. Foto: Linda Brøndby Dumt eller klogt? Brøndby-fan med årets modigste tatovering

21 kommentarer
Vis kommentarer