Neymar lagt for had og gjort til grin: - Kritikken af mig var overdrevet

Den brasilianske fodboldspiller Neymar fik meget kritik for at filme under VM i Rusland

Neymar vred sig i smerter talrige gange under VM-slutrunden. Foto: AP
Neymar vred sig i smerter talrige gange under VM-slutrunden. Foto: AP

Medierne talte hans rul, når han faldt, og tilskuerne buhede af ham.

Neymar var mål for meget kritik under det netop overståede VM i Rusland, hvor mange mente, at den brasilianske fodboldstjerne skruede en tand for meget op for skuespillet, når han blev tacklet.

Nu svarer den 26-årige angriber tilbage på kritikken.

- Folk var mere optaget af at kritisere dem, der blev fældet, end dem der lavede frisparkene.

- Jeg tog til VM for at spille, for at vinde over modstanderne, ikke for at blive sparket. Kritikken af mig var overdrevet, men jeg er en stor dreng, og jeg er vant til at håndtere den slags.

- Og jeg kan ikke være dommer og spille på samme tid, men der er tidspunkter, hvor jeg ville ønske, at jeg kunne, siger Neymar til nyhedsbureauet AFP.

Brasilien var en af VM's absolutte favoritter til at vinde trofæet, men det stjernespækkede brasilianske landshold måtte forlade banen med bristede VM-drømme efter et nederlag til Belgien på 1-2 i kvartfinalen.

Nederlaget tog hårdt på Paris Saint Germain-angriberen, der ikke så nogen af de resterende VM-kampe i fjernsynet.

- Jeg vil ikke gå så langt som til at sige, at jeg ikke ville spille igen, men jeg ville ikke se på en fodbold eller se noget som helst fodbold blive spillet.

- Jeg var i sorg. Jeg var virkelig ked af det, men det gik over. Jeg har min søn, min familie, mine venner, og de vil ikke se mig ked af det.

- Jeg har flere grunde til at være glad end ked af det, siger han til AFP.

Brasiliens overmænd fra Belgien røg ud af VM i semifinalen efter nederlag til Frankrig.

Franskmændene blev senere verdensmestre, efter de vandt 4-2 over Kroatien i finalen.

Den franske landstræner, Didier Deschamps, er blevet udsat for heftig kritik fra blandt andre hans tidligere landsholdskollega  Christophe Dugarry. Denne kritik besvarede han på bedst mulig vis, da han tidligere på måneden gjorde sit mandskab til verdensmestre. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix Landsholdsfodbold Guld-træneren afslører kæmpe strid: Vil ikke tale med fransk VM-helt

Kvinden i baggrunden snuppede en guldmedalje under VM-medaljeceremoni, men der var en god forklaringen på det. Foto: Thanassis Stavrakis/AP VM 2018 Kvinde ’stjal’ VM-medalje for åben skærm: Her er forklaringen

La Vida Loca! Domagoj Vida var i perlehumør, da VM-sølvet blev fejret foran en halv mio. kroater. Men han var røget af bussen et par stoppesteder for tidligt... Foto: AP VM 2018 Fanget på tv: Her afværger VM-stjerne bus-uheld under fejring

Mart Lieder og Tess Wester er klar til at erobre den danske sportsscene. Foto: Tim Kildeborg Jensen Sport og Spil Kærester og topklasse: Drømme-duoen har indtaget Danmark

10 kommentarer
Vis kommentarer