Nu indrømmer Neymar VM-skuespil: 'Ja, jeg overdriver'

Brasilianeren medgiver, at han overspillede flere situationer ved VM, når han blev tacklet

Neymars rygte led skade under VM. Foto: AP
Neymars rygte led skade under VM. Foto: AP

For første gang siden VM-slutrunden i Rusland medgiver den brasilianske fodboldstjerne Neymar, at han flere gange under slutrunden overspillede situationer, efter at han var blevet nedlagt af modstandere.

Neymar modtog under VM stor kritik fra modspillere, kommentatorer og fans for at skrue for meget op for skuespillet, og i en reklamefilm på brasiliansk tv tager Neymar nu kritikken til sig.

- Mange af jer synes, at jeg overdriver. Det gør jeg også en gang imellem. Men sandheden er, at jeg lider på banen.

- I synes måske, at jeg falder for ofte. Men sandheden er, at jeg ikke faldt. Jeg faldt fra mig selv, da vi røg ud af VM. Det gør mere ondt end en opereret ankel, siger Neymar.

Neymar lå næsten mere ned end han stod op i Rusland. Foto: AP
Neymar lå næsten mere ned end han stod op i Rusland. Foto: AP
 

Da brasilianeren i forrige uge første gang udtalte sig om det påståede skuespil, affejede han kritikken og påpegede i stedet, at modstanderne under VM sparkede ham ned.

Nu ser han på kritikken med andre øjne.

- Jeg har brugt lang tid på at lære at acceptere kritikken. Jeg har brugt lang tid på at se mig selv i spejlet og blive en ny mand. Jeg faldt, men kun når man falder, kan man rejse sig op igen, siger Neymar.

Den udskældte brasilianer scorede to gange under VM, inden Brasilien blev slået ud af slutrunden med et 1-2-nederlag til Belgien.

Neymar er for en gangs skyld ikke med i kandidatfeltet. Foto: AP Intl. fodbold Ronaldo og Messi kan vinde igen - men en stjerne mangler

Neymar vred sig i smerter talrige gange under VM-slutrunden. Foto: AP VM 2018 Neymar lagt for had og gjort til grin: - Kritikken af mig var overdrevet

Intl. fodbold Neymar forklarer sit 'filmeri': Tror du jeg har lyst til det

 

67 kommentarer
Vis kommentarer