Annonce:
Annonce:

Nu svinger Åge kniven: - Det bliver en svær dag

- Det bliver en glædesdag for nogen og en skuffelse for andre, sagde anfører Simon Kjær om udsigten til søndag, hvor landstræner Åge Hareide skærer sin VM-trup ned til de 23, der skal til Rusland senere på måneden

Kaptajn Simon Kjær måtte lade sig udskifte i Stockholm, men der er ikke grund til bekymring. Det var bare krampe. Foto: Lars Poulsen
Kaptajn Simon Kjær måtte lade sig udskifte i Stockholm, men der er ikke grund til bekymring. Det var bare krampe. Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): Der er lagt op en søndag i landsholdslejren, hvor nogle spillere vil få den besked, de har drømt om siden barndommen, mens andre kan se frem til en af karrierens værste lussinger.

Her sier Åge Hareide nemlig de sidste fire navne fra, når har har fået overblik over situation hos den skadede trio Nicklas Bendtner, Andreas Cornelius og Andreas Bjelland.

Udadtil har flere af de spillere, der formodes at være i farezonen, fortalt, at de ikke bruger megen energi på at spekulere over landstrænerens dom, men det er næppe hele sandheden for en flok spillere, som har kæmpet indædt for VM-billetten.

En situation, der kan være vanskelig at håndtere.

- Det er en svær dag, hvor nogen bliver utroligt skuffede. Det er en del af gamet, og jeg er glad for, at det ikke er mig, der skal træffe de beslutninger.

Annonce:

- Indtil nu har det været en super periode, hvor folk har givet den gas og gjort, hvad de kunne, for at komme med til VM. Det bliver en glædesdag for nogen og en skuffelse for andre, konstaterer anfører SImon Kjær, som selv er blandt de allerførste navne på Hareides holdkort.

Han er klar til at støtte de fravalgte kolleger så meget som muligt.

- Det kommer lidt an på, hvornår valget bliver truffet. Jeg bliver heroppe (i Stockholm, red.) med min familie søndag, men selvfølgelig vil jeg prøve at hjælpe så meget, jeg kan, for det bliver en enorm skuffelse for nogen, siger Kjær, som dog peger på, at det er de færreste, der ikke har alderen til flere slutrunder.

-  Det er hårdt, men der er ikke mange her, der ikke har muligheden for at nå en slutrunde igen. Hvis man får sådan et nederlag i sin karriere, skal man også kunne bruge det og lære af det. Men det er ikke sjovt, fastslår han.

Simon Kjær kommer som så mange gange før højest i en hovedstødsduel. Foto: Lars Poulsen
Simon Kjær kommer som så mange gange før højest i en hovedstødsduel. Foto: Lars Poulsen

Simon Kjær skabte selv nervøsitet, da han efter bare en times spil måtte lade sig udskifte af den målløse testkamp mod Sverige.

Annonce:

En skade til kaptajnen oven i Andreas Bjellands problemer ville næsten være for meget, men heldigvis synes frygten helt ubegrundet.

- Jeg havde krampe over det hele. Begge ben og begge baglår, så det var sgu ikke lige som planlagt. Der var ikke nogen grund til at tage nogen chancer, men det var da irriterende, fortæller Simon Kjær, der nu skal have undersøgt, hvorfor problemet opstod.

- Jeg skal bare lige finde ud af, hvad der gik galt. Jeg har aldrig døjet med kramper før, så det var lidt uvant. Jeg følte mig helt fit i første halveg, og så kom det ligeså snart, vi kom ud efter pausen.

- Jeg mangler ikke at drikke. Men det handler måske om, hvad jeg drikker. Måske skal jeg have noget mere salt eller magnesium. Det skal jeg lige kigge på. Det er ikke noget, jeg stresser over. Men jeg skal lige have kigget på det, siger Kjær, der ligesom resten af fodbold-Danmark nu mest håber på en familieforøgelse på Fyn.

- Vi håber alle, at Christian snart får en lille, lyder det med et lille smil fra den danske anfører.

Fire skal hjem: Hareide fremrykker dommens dag

Hareide om Wass-polemik: Han har selv meldt fra

Her er karaktererne: To angribere var Danmarks dårligste

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: