Panikken afblæst: Dansk landsholdsprofil melder sig helt VM-klar

Kasper Schmeichel har ikke mærket til sin ankelskade i ti træninger og forventer at spille VM-testkampe

Sådan så det ud til dagens landsholdssamling.

Danmarks førstemålmand på fodboldlandsholdet, Kasper Schmeichel, er igen klar til at spille kamp, efter at en ankelskade holdt ham ude af Leicesters sidste fire kampe i sæsonens Premier League.

Det slog Schmeichel fast, da landsholdet onsdag mødte pressen forud for den første træning med landsholdet inden VM i Rusland.

Han har kun positive meldinger efter at have trænet hjemme i England og i FC København.

- Jeg er ved at være der nu. Jeg har trænet fuldt ud de seneste ti dage og har ikke haft nogen reaktion, så jeg regner ikke med, at det bliver et tema overhovedet.

- Kan jeg komme igennem ti dages målmandstræning, kan jeg komme igennem det meste, siger Kasper Schmeichel.

Derfor forventer han også at spille de kommende testkampe mod Sverige 2. juni i Stockholm og mod Mexico på Brøndby Stadion 9. juni.

Han ser ingen grund til at spare sig til de første VM-gruppekampe mod Peru og Australien.

- Det er landskampe, og så vil jeg spille. Selvfølgelig er kampene mod Peru og Australien vigtigere, men hvis jeg er klar, så vil jeg helt klart spille, siger Schmeichel.

Landstræner Åge Hareide har tidligere udtalt, at Schmeichel kunne have spillet den sidste Premier League-kamp, hvis der havde været mere på spil.

Men det vil hovedpersonen dog ikke helt bekræfte.

- Det ville have været en risiko at spille den sidste kamp i Premier League. Det var en skade, som jeg ikke ville tage nogle chancer med og en skade, jeg stadig arbejder på, lyder det fra keeperen.

Danmark spiller sin første kamp ved VM mod Peru 16. juni.

Hareide og Bendtner efter 5-1-sejren i Dublin i efteråret. Foto: All Over Press VM 2018 Hareide forsvarer Bendtner: Ti stille!

Romas midtbanespiller Radja Nainggolan i semifinalen mod Liverpool på stadion i Rom. Foto: AP Intl. fodbold Stjernen ikke udtaget til VM: Nu raser hele landet

VM 2018 Peru sender direkte besked til Danmark før VM

26 kommentarer
Vis kommentarer