Panikken afblæst: VM-stjerne slipper med skrækken

Det så slemt ud, da Arsenals Granit Xhaka røg i græsset under en landsholdstræning med Schweiz. Midtbanespilleren ser dog ud til at blive klar til VM

Granit Xhaka går ikke glip af VM trods grimme billeder fra gårsdagens træning. Foto: AP
Granit Xhaka går ikke glip af VM trods grimme billeder fra gårsdagens træning. Foto: AP

Det lignede farvel og tak til VM for Arsenals midtbanespiller Granit Xhaka, da han torsdag vred sig i smerte under Schweiz' træning i Lugano.

Venstre knæ fik sig en ordentlig tur på det våde underlag, men selv om alt tydede på en alvorlig skade, så ser det alligevel ud til, at Xhaka blot fik sig en slem forskrækkelse.

Den efterfølgende MR-scanning viste ingen tegn på alvorlige problemer, oplyser det schweiziske fodboldforbund på sin hjemmeside.

- Jeg er meget lettet, lyder det ifølge hjemmesiden fra hovedpersonen selv.

De oplyser samtidig, at Xhaka ikke blev fragtet til hospitalet, som flere medier ellers berettede om. I stedet blev han tilset af holdets læge, Pierre Etienne Fournier, der hurtigt konkluderede, at alle ledbånd var intakt.

Lægen ville dog være helt sikker, og derfor blev Xhaka også scannet.

Uheldet på træningsbanen betyder dog trods alt, at Granit Xhaka springer et par træninger over - ligesom han heller ikke er med i truppen, der møder Spanien søndag i en testkamp inden VM.

Schweiz er i pulje med Brasilien, Serbien og Costa Rica. De åbner mod Brasilien 17. juni i Rostov.

Foto: AP
Foto: AP

 

Se også: Svensk skræk-scenarie: VM-stjerne skadet af egen anfører

Se også: Pokerspil om Delaneys fremtid

Det er om at finde en grimasse, der kan passe. Zizou på pressemødet, hvor han sagde adios Real Madrid. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Her er 14 ting du - måske - ikke vidste om Zidane

 

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere