Pas på, Åge! Dansk VM-modstander lurer på stjernetræner

Australien er på jagt efter en ny landstræner, og de har udset sig to hollandske kandidater

Til sommer skal Australien til VM, hvor de er havnet i gruppe C sammen med Frankrig, Peru og Danmark, men lige nu har de ingen landstræner. Jagten er dog gået ind på at finde en ny landstræner, og kandidatfeltet er angiveligt nede på blot to navne.

Ifølge GOAL er det de to rutinerede hollændere, Bert van Marwijk og Louis van Gaal, hvoraf førstnævnte er den klare favorit til at få jobbet som australsk landstræner.

Van Marwijk, der har en fortid som træner for blandt andre Dortmund og Hamburger SV, har tidligere også stået i spidsen for det hollandske landshold, og han er angiveligt favoritten til at blive landstræner i Australien, da han kræver en lavere løn en sin landsmand.

Louis van Gaal er angiveligt et særdeles varmt navn for at overtage trænergerningen hos Danmarks kommende VM-modstander, Australien. Foto: AP
Louis van Gaal er angiveligt et særdeles varmt navn for at overtage trænergerningen hos Danmarks kommende VM-modstander, Australien. Foto: AP

Van Gaal har stået uden job, siden han blev fyret hos Manchester United i slutningen af 2015/16-sæsonen, hvor han førte det engelske storhold til en triumf i FA Cuppen. Han har samtidig også stor erfaring fra klubber som Barcelona, Ajax og Bayern München.

Beslutningen om at finde en ny landstræner for Australien vil angiveligt først blive fundet i midten af februar, hvilket kun er en måned inden to planlagte træningskampe mod Norge og Colombia.

Dybe revner på stadion: Flere tusinde tilskuere evakueret

Tidligere verdensetter i succesfuldt comeback

Mens du sov: Dansk stjerne slår til i storkamp

Chok på hjemmefronten: Multihandicappet barnebarn ændrede alt for Hareide