PL-stjerne i problemer igen: Nu undskylder han over for holdkammeraterne

Raheem Sterling er kommet i modvind i den engelske landsholdslejr

Forberedelserne til VM-slutrunden i Rusland har fået en skæv indledning for Manchester Citys engelske stjerne Raheem Sterling.

Først blev han voldsomt kritiseret for sin nye tatovering af et M16-maskingevær på sin højre læg, og nu bekræfter den engelske landstræner, Gareth Southgate, at Raheem Sterling mødte for sent op til landsholdssamlingen frem mod VM.

Læs Sterlings forklaring på den omstridte tatovering her:

Stjernespiller forsvarer omstridt tatovering

Raheem Sterling, der blev engelsk mester med Manchester City i denne sæson, havde ekstraordinært fået forlænget sin ferie på Jamaica af landstræneren, men alligevel mødte Sterling for sent ind.

- Han havde fået fri til tirsdag aften, men han ankom først onsdag morgen. Han kom for sent, og vi har ordnet sagen internt, siger Gareth Southgate til The Sun og fortsætter.

- Vi har diskuteret det i gruppen og er kommet videre. Der var problemer med flyafgangene, og vi har ikke forsøgt at skjule noget. Den eneste grund, til at jeg tog hånd om sagen, var, at han i forvejen havde fået ekstra ferie og stadig kom for sent. Det var det eneste problem

- Jeg har diskuteret det med spilleren, og i al fairness, så ville han selv undskylde over for sine holdkammerater og forklare, hvor engageret han er i forhold til den kommende opgave.

Landstræner Gareth Soutgate (billedet) har haft en samtale med Raheem Sterling, og idet spilleren har undskyldt over for resten af truppen, er sagen ude af verden. Foto: AP Photo/Peter Dejong
Landstræner Gareth Soutgate (billedet) har haft en samtale med Raheem Sterling, og idet spilleren har undskyldt over for resten af truppen, er sagen ude af verden. Foto: AP Photo/Peter Dejong
 

Ifølge The Sun missede Raheem Sterling sin flyforbindelse i Miami og kontaktede selv landstræneren derefter. Den udlægning bekræfter Gareth Southgate over for avisen.

England vandt lørdag aften testkampen mod Nigeria 2-1, og Gareth Southgate havde 'som lovet' tilgivet Sterling, da City-stjernen var at finde i startopstillingen.

England er havnet i pulje med Belgien, Tunesien og Panama.

Læs mere om landsholdsfodbold herunder:

Vilde scener: Landsholdsstjerne smidt ud for at true egne fans

Danmarks VM-modstander giver Italien klø

Danmark må klare sig uden Christian Eriksen

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.