Rasende landstræner efter sejr: - Nu er det sidste gang, jeg siger det!

Spørgsmål om Nicklas Bendtner blev fejet til side af landstræneren

Her taber landstræneren besindelsen. Video: Ritzau

BRØNDBY (Ekstra Bladet): En slipseklædt Åge Hareide var ellers en glad mand, da han satte sig ved podiet for at svare på spørgsmål.

Svarene gled da også ubesværet afsted og Pione Sisto, Nicolai Jørgensen, Christian Eriksen og Yussuf Poulsen blev vendt og drejet efter den danske 2-0-sejr over Mexico.

En sejr, der var af stor betydning, fortalte Åge Hareide, der selvfølgelig også var glad for, at en af hans mange angribere fik scoret et mål.

Festen stoppede dog, da det uundgåelige spørgsmål om Nicklas Bendtner mulige kamp for Rosenborg på mandag mod Tromsø faldt et stykke inde i seancen.

En kamp Niklas Bendtner kæmper for at blive klar til, og derfor trænede den danske angriber stort set fuldt med, da Rosenborg trænede forud for det opgør.

Men da spørgsmålet faldt, så steg farven på Åge Hareides ansigt til højrød og der blev spyet ild på en hurtig gang norsk.

- Det var forudsætningen for at være med her, at man var klar sidste mandag – ikke på mandag. Det var i mandags, holdet blev udtaget og ikke på mandag, rasede Åge Hareide og fortsatte i samme lydstyrke.

- Jeg er træt af at tale om spillere, der ikke er her. Det forklarede jeg også meget tydeligt på sidste pressemøde. Nu er det sidste gang, jeg siger det. Forstår du det!, afsluttede Åge Hareide.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om Hareide med den svada har lukket diskussionen om Nicklas Bendtner? Mon ikke et nyt kapitel skrives på mandag, hvis Nicklas Bendtner spiller mod Tromsø.

Christian Eriksens genkomst på landsholdet var selvfølgelig en gevinst. Foto: Lars Poulsen Allan Olsen En på Taco-skallen: Vi er VM-klar!

Thomas Delaney har masser at smile af. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Kom med i kulissen: Sådan endte Delaney i Dortmund som Danmarks dyreste

Michael Silberbauer måtte tjekke ud af landsholdslejren kort inden VM i Sydafrika i 2010. Her kører han væk fra hotellet. Foto: Thomas Sjørup Sport og Spil Fik hård besked inden VM: 'Jeg nåede ikke at sige farvel'

VM 2018 Solide danske præstationer - en faldt dog helt igennem

372 kommentarer
Vis kommentarer