Annonce:
Annonce:

Rasende landstræner efter sejr: - Nu er det sidste gang, jeg siger det!

Spørgsmål om Nicklas Bendtner blev fejet til side af landstræneren

Her taber landstræneren besindelsen. Video: Ritzau
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

BRØNDBY (Ekstra Bladet): En slipseklædt Åge Hareide var ellers en glad mand, da han satte sig ved podiet for at svare på spørgsmål.

Svarene gled da også ubesværet afsted og Pione Sisto, Nicolai Jørgensen, Christian Eriksen og Yussuf Poulsen blev vendt og drejet efter den danske 2-0-sejr over Mexico.

En sejr, der var af stor betydning, fortalte Åge Hareide, der selvfølgelig også var glad for, at en af hans mange angribere fik scoret et mål.

Festen stoppede dog, da det uundgåelige spørgsmål om Nicklas Bendtner mulige kamp for Rosenborg på mandag mod Tromsø faldt et stykke inde i seancen.

En kamp Niklas Bendtner kæmper for at blive klar til, og derfor trænede den danske angriber stort set fuldt med, da Rosenborg trænede forud for det opgør.

Annonce:

Men da spørgsmålet faldt, så steg farven på Åge Hareides ansigt til højrød og der blev spyet ild på en hurtig gang norsk.

- Det var forudsætningen for at være med her, at man var klar sidste mandag – ikke på mandag. Det var i mandags, holdet blev udtaget og ikke på mandag, rasede Åge Hareide og fortsatte i samme lydstyrke.

- Jeg er træt af at tale om spillere, der ikke er her. Det forklarede jeg også meget tydeligt på sidste pressemøde. Nu er det sidste gang, jeg siger det. Forstår du det!, afsluttede Åge Hareide.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om Hareide med den svada har lukket diskussionen om Nicklas Bendtner? Mon ikke et nyt kapitel skrives på mandag, hvis Nicklas Bendtner spiller mod Tromsø.

En på Taco-skallen: Vi er VM-klar!

Kom med i kulissen: Sådan endte Delaney i Dortmund som Danmarks dyreste

Fik hård besked inden VM: 'Jeg nåede ikke at sige farvel'

Solide danske præstationer - en faldt dog helt igennem

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: