Real, Barça eller Tottenham: Nu svarer Eriksen-agent på rygterne

Christian Eriksens agent bekræfter, at der er interesse fra flere forskellige klubber

Optræder Christian Eriksen også i Tottenhams trøje næste sæson? Foto: Ritzau Scanpix
Optræder Christian Eriksen også i Tottenhams trøje næste sæson? Foto: Ritzau Scanpix

Christian Eriksen har haft en enestående sæson for Tottenham og det danske landshold. Det har gjort kreatøren til et yderst attraktivt salgsobjekt på sommerens transfermarked.

Danskeren er blandt andet blevet kædet kraftigt sammen med både Real Madrid og Barcelona, og der går ikke mange dage, hvor ikke Eriksens navn bliver nævnt i transferspalterne hos aviserne i Spanien, England og Danmark.

Nu tager Eriksens agent, Martin Schoots, endelig bladet fra munden og svarer avisen Evening Standard på de mange transferrygter. Sådan da.

- Det eneste, jeg kan sige om interessen fra flere forskellige klubber, er, at Christian foretrækker ikke at kommentere på historierne. Christian vil fokusere fuldstændig på VM-slutrunden, ligesom han fokuserede på at kvalificere Spurs til Champions League, siger Martin Schoots og fortsætter.

- Nu da Christian snart skal være far for første gang, er der noget endnu vigtigere, som han skal fokusere på netop nu.

Tottenham har givet udtryk for, at man på ingen måde ønsker at sælge Christian Eriksen, der stadig har to år tilbage af sin kontrakt i London.

Men spørgsmålet er, om Daniel Levy og Tottenham-organisationen kan sige nej, hvis nogle af de 'interesserede klubber' fra eksempelvis Spanien lægger et bud på bordet.

Åge Hareide har nok at tænke på inden udtagelsen. Foto: Lars Poulsen VM 2018 - 3. jun. 2018 - kl. 12:22 Netop nu vælger bekymret Åge VM-holdet – her er hans hovedpiner

Se også: Bendtner hånede svensker foran journalister: - Du lå ned hele tiden!

Se også: Dansk rekordstime: Men Eriksen kan vi ikke undvære

Se også: Fy fan! Lad os så få det VM i gang

25 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere