Annonce:
Annonce:

Ronaldos hattrick sikrede Portugal point i vildt VM-drama

Spanien var foran 3-2, men med sit tredje mål i kampen udlignede Cristiano Ronaldo to minutter før tid

Ekstra Bladet TV havde en portugisisk fan i studiet til at overvære kampen. Se her hvordan han reagerede, da Ronaldo udlignede til 3-3.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Cristiano Ronaldo er manden, der skal sørge for portugisisk succes ved VM, og den 33-årige Real Madrid-stjerne levede helt op til forventningerne, da Portugal spillede 3-3 med Spanien i en fremragende kamp.

Anføreren scorede hele tre gange og afværgede et truende portugisisk nederlag, da han udlignede direkte på frispark to minutter før tid.

Spanien dominerede og lignede længe en vinder, men Ronaldos klasse trak portugiserne op, da det kneb, og de to storhold deler altså pointene i første runde.

Forinden var gået et hæsblæsende drama, hvor de to mandskaber skiftedes til at være i front, men det så ud til at tippe til Spaniens side, da Nacho på et brag af et skud bragte spanierne foran med 3-2 efter pausen.

Det var en af flere flotte scoringer i en målfest, der begyndte allerede efter fire minutter. I eget straffesparksfelt stak Nacho et ben ud, som Cristiano Ronaldo velvilligt faldt over.

Annonce:

Ronaldo bankede selv kuglen i mål fra pletten til portugisisk 1-0-føring og blev dermed den fjerde spiller, der har scoret i fire VM-slutrunder.

De erfarne spaniere blev dog ikke slået ud og udlignede midt i første halvleg efter en omdiskuteret situation med de to "bad boys" Pepe og Diego Costa i hovedrollerne.

Costa placerede en arm på Pepes kæbe i en nærkamp, og mens Pepe gik i græsset, dansede Atlético Madrid-bomberen rundt med en håndfuld modstandere, inden han sparkede bolden i mål med et fladt skud.

Inden pausen kom portugiserne foran på ny efter ukarakteristisk dårligt målmandsspil af David De Gea, der lod et dårligt placeret langskud fra Ronaldo smutte under sig.

Dermed var et defensivt indstillet Portugal-hold i en ønskeposition før anden halvleg, hvor Spanien var nødt til at satse for at komme tilbage i kampen.

Panikken nåede dog slet ikke at indfinde sig hos spanierne. Tværtimod slog de Portugal-spillerne groggy med to mål i løbet af tre minutter, inden stadionuret havde rundet en time.

Annonce:

Først satte Costa foden på Sergio Busquets hovedstødsaflevering, og kort efter bragte Nacho Spanien på 3-2, da han ramte bolden som en drøm og bragede bolden i mål via den ene stolpe.

Et træt Portugal-hold var i store problemer, men Ronaldo havde altså en enkelt genistreg mere i sig, og den gav portugiserne et point.

Portugals næste VM-opgave bliver Marokko 20. juni. Samme dag spiller Spanien mod Iran.

Hareide med overraskende udmelding på dansk pressemøde

Danmark får regulær VM-udebane: 10.000 mod 645

Skal du oddse? Her er spilekspertens bedste råd

Efter storsejr: Putin afbrød VM-pressemøde

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: