Send en venlig tanke: Her er VM's største taber

Kroatien er for første gang nogensinde i en VM-finale, men det er uden angriberen Nikola Kalinic, der må nøjes med at se kampen hjemmefra

30-årige Kalinic har for nylig skrevet en fireårig kontrakt med italienske AC Milan. Foto: AP
30-årige Kalinic har for nylig skrevet en fireårig kontrakt med italienske AC Milan. Foto: AP

Kroaten Nikola Kalinic havde chancen for at spille med i sit hjemlands første VM-finale i fodbold nogensinde, der som bekendt finder sted søndag med Frankrig som modstander.

I stedet endte angriberen med at blive sendt hjem af Kroatiens landstræner, Zlatko Dalic.

Dalic sendte angriberen Nikola Kalinic ud af VM-truppen, da han nægtede at lade sig skifte ind i sejren over Nigeria i gruppespillet. 

Her ville Zlatko Dalić skifte angriberen ind med fem minutter igen. Men Nikola Kalinic nægtede at lade sig skifte ind, og opgav rygproblemer som årsag, hvilket betød, at Marko Pjaca kom på banen i stedet.

Efterfølgende blev landstræneren konfronteret med optrinnet på sidelinjen og gav udtryk for, at 'der ikke var tale om en skade - kun et problem'.

Nikola Kalinics opførsel har mødt skarp kritik fra både fodboldeksperter og fans.

'Største taber i hele verden'
'Send en tanke til Nikola Kalinic' - manden der nægtede at spille og blev smidt ud af VM, nu er hans holdkammerater i VM-finalen', skriver The Independent på Twitter.

En journalist fra CBS er også ude med skarp kritik af Kalinic.

'Vær ikke som Kalinic', skriver CBS-reporter Roger Gonzales, mens en BBC-reporter Mina Rzouki skriver 'Jeg undrer mig over, hvordan Kalinic har det nu'.

En anden BBC-journalist er også ude med riven.

'Han (Nikola Kalinic) er den største taber i hele verdensmesterskabet', skriver BBC-kommentaren Ollie Bayliss. 

30-årige Kalinic har spillet 41 landsholdskampe for Kroatien og scoret til 15 mål. Han har for nylig skrevet en fireårig kontrakt med italienske AC Milan, men misser altså den største kamp i Kroatiens fodboldhistorie - og den største kamp han nogensinde har været i nærheden af.

Danmarks dyreste teenager Andreas Poulsen har tilført Gladbach et helt nyt våben, og det kan give ham startpladsen i stedet for Oscar Wendt. Foto: All Over Tysk fodbold Dansk teenage-komet imponerer: Storklub vil udnytte hans vilde våben

Premier League Så er den hjemme! Jannik er Danmarks dyreste nogensinde

Valon Behrami sparkede Neymar ned ved VM - nu er han i al hemmelighed blevet gift med verdensstjernen Lara Gut. Foto: AP VM 2018 Smadrede Neymar til VM: Nu hemmeligt gift med verdensstjerne

Brøndby og FC Midtjylland bliver to af de hold, der skal kæmpe med om guldet denne sæson, mener Stig Tøfting. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Tøffes benhårde dom: De vinder guld, og de rykker ud af Superligaen

20 kommentarer
Vis kommentarer