Annonce:
Annonce:

Serbisk perle på frispark fælder Costa Rica ved VM

Serbien vandt 1-0 over Costa Rica ved VM i fodbold. Aleksandar Kolarov scorede det afgørende mål på frispark.

Se Ekstra Bladets analyse af kampen her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Et enkelt mål på frispark gjorde forskellen, da Serbien mødte Costa Rica søndag eftermiddag i det indledende gruppespil ved fodbold-VM i Rusland.

Aleksandar Kolarov scorede en perle af et mål direkte på frispark efter 56 minutter, da Roma-spilleren fandt vej mellem to costaricanere i muren.

Real Madrid-keeperen Keylor Navas, der står på mål for Costa Rica, forsøgte at agere sprællemand, men han kunne ikke nå ud til bolden, der skruede i mål ved stolpen.

I slutminutterne forsøgte Costa Rica at fremtvinge en udligning, og den tidligere FC København-spiller Cristian Gamboa havde et kvalificeret langskud.

Generelt havde Costa Rica dog svært ved at komme frem til chancer. Og Costa Rica kom aldrig for alvor tæt på en udligning.

I overtiden var der tumult, da Manchester United-spilleren Nemanja Matic ville have en bold ude ved Costa Ricas bænk. Men det udløste ikke nogen advarsel.

Kort efter hev dommeren et gult kort op af lommen, da netop indskiftede Aleksandar Prijovic havde begået et hårdt frispark.

Situationen blev vurderet ved hjælp af videoovervågningssystemet VAR for et eventuelt rødt kort. Men det blev ved et gult kort til Prijovic.

I samme gruppe skal Brasilien og Schweiz senere søndag mødes. Den kamp spilles søndag klokken 20.

Serberne jubler efter Kolarovs flotte frisparksmål. Foto: AP
Serberne jubler efter Kolarovs flotte frisparksmål. Foto: AP

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: