Skuffet Dolberg: ’Jeg får ikke så meget at vide’

Ajax-angriberen håber på spilletid, men kender ikke Åge Hareides planer med ham

Sådan er dagen i den danske VM-lejr

ANAPA (Ekstra Bladet): Han kom med på det yderste mandat i VM-truppen efter et godt indhop i testkampen mod Sverige og leverede siden en ny fin præstation fra bænken mod Mexico.

Siden har folkedybet råbt på Kasper Dolberg i takt med, at Nicolai Jørgensens aktie er faldet både i medierne og blandt de danske fodboldfans.

Men hidtil har stortalentet måttet nøjes med at varme bænk, mens Martin Braithwaite og Andreas Cornelius er blevet sendt i aktion af Åge Hareide, når offensiven har haft brug for nyt blod.

Så Dolberg må vente, og han fortæller, at landstræneren ikke har afsløret sine planer overfor den unge angriber.

- Jeg får ikke så meget at vide. De siger til os alle sammen, at vi skal være klar til at komme på banen, og det er jeg også. Mere er der ikke i det, forklarer stortalentet, som indrømmer at være skuffet over at være henvist til rollen som bænkevarmer.

 

- Jeg synes, man skal være skuffet, hvis man ikke kommer ind, men så er det heller ikke værre. Det er ikke fordi, jeg synes, at jeg fortjener det mere end ’Corner’, og nu var det så ham, der kom ind i stedet for mig. Det må jeg bare finde mig i – at Åge syntes, at det var det, der var brug for i kampen, siger han.

Nu er håbet naturligvis, at det bliver til spilletid i gruppefinalen mod Frankrig, hvor Danmark både kan snuppe førstepladsen med en sejr, men også kan ryge helt ud af VM, hvis det både bliver til nul danske point og peruviansk nederlag til Australien.

- Selvfølgelig ville jeg gerne have været skiftet ind, men nu må vi se, hvad der sker næste gang, lyder det fra Kasper Dolberg, som understreger, at han nyder at være i Rusland, spilletid eller ej.

- Jeg synes stadig, jeg er en del af VM, for jeg er stadig en del af holdet., siger han.

Se også: Landstræneren bekræfter: - William Kvist er på vej tilbage

Landstræner Åge Hareide orker ikke den negative indstilling fra pressen. Foto: Lars Poulsen VM 2018 - 22. jun. 2018 - kl. 19:13 Hareide i skarp kritik: I er alt for negative

Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Danskerne under lup: 'Vi mangler ham jo'

88 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere