Slagter Bendtner i Norge: - Han har intet at gøre ved VM

Nicklas Bendtner blev ikke savnet af den norske fodbold-ekspert Ole Martin Martin Årst, da han mandag udeblev fra kampen mellem Rosenborg og Haugesund på grund af en knæskade

Der har ikke kun været dårlige tider i Rosenborg for Bendtner. Se her landsholdsspillerens drømmemål mod Molde. Video: AP/SNTV

Nicklas Bendtner var ikke med, da Rosenborg slog Haugesund 2-1 mandag.

Umiddelbart inden kampen blev det meldt ud, at han ikke ville komme på banen på grund af en knæskade, han pådrog sig tidligere på måneden mod Lillestrøm.

Foto: Wold, Ole Martin/Ritzau Scanpix Skandinavien Bendtner springer kamp over efter mild skade

Selvom Bendtner ikke var med på banen mod Haugesund, blev han ikke savnet. I hvert fald ikke af den tidligere Tromsø-spiller Ole Martin Årst, der er fodbold-ekspert i programmet FotballXtra på Norges TV 2.

Det skriver Dagbladet.

Ekspert: - Bendtner er tam og uinspireret
Begge Rosenborgs scoringer kom fra den tidligere Haugesund-spiller Alexander Søderlund, som ifølge den norske fodbold-ekspert skinnede ved fraværet af Bendtner, der er meldt klar igen til weekenden, hvor Rosenborg møder Brann.

- Når Søderlund præsterer på denne måde, kommer han til at være holdets målscorer, sagde Årst.

Og Årst havde meget mere at sige, om Bendtners seneste præstationer i programmet FotballXtra mandag aften.

- Helt ærligt, så kommer fraværet af Bendtner ikke til at være et savn for Rosenborg, sådan som han har spillet i de første kampe. Jeg synes, han har været tam og uinspireret. Jeg tror ikke, han kommer med til VM, lød den hårde dom fra den norske ekspert, som ikke har megen tiltro til danskeren.  

Udtaget til Hareides foreløbig VM-trup
Det har Åge Hareide til gengæld. I hvert fald har han skrevet Bendtners navn på listen over sin bruttotrup til VM, der indtil videre består af 35 spillere.

På listen i desuden Rosenborg-holdekammeraten Mike Jensen.

Men udtagelsen til Hareides foreløbige trup er langt fra nogen garanti, og da slet ikke, hvis knæet bliver ved med at volde Bendtner problemer.

4. juni skal truppen nemlig barberes ned fra 35 til den endelige trup på 23 spillere, der skal med til Rusland. 

'Mit knæ har det fint'
Noget kunne da også tyde på, at Bendtner gør alt hvad han kan, for at signalere til Hareide, at skaden kortvarig, og at han er parat til at komme med i den endelige trup.

Lørdag postede han et billede på Instagram, hvor han i den fik understreget, at han gerne vil med til Rusland.

'Intet stopper vores fremskridt. Vi bliver ved med. Stor frygt, et knust hjerte, en knust drøm. Nej, det vil jeg ikke. Nu er det vores tur (og mit knæ har det fint),' skriver han.

Nicklas Bendtner vrider sig i smerte. Nu venter en tur i røntgen-maskinen. Foto: Arve Johnsen Skandinavien Hvad nu, Hareide? Skadet Bendtner skal undersøges
Nicklas Bendtner bliver VM-klar. Foto: Ole Martin Wold Skandinavien Nu er Bendtner blevet skannet - her er svaret
Foto: Wold, Ole Martin/Ritzau Scanpix Skandinavien Bendtner springer kamp over efter mild skade
Durmisi og Ankersens VM-drømme hænger i en meget tynd tråd. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Stor analyse: Danske stjerner slås om de sidste VM-pladser

103 kommentarer
Vis kommentarer