Smadrede Neymar til VM: Nu hemmeligt gift med verdensstjerne

VM-spilleren fra Serie A og OL-medaljevinder blev gift i al hemmelighed blot få måneder efter, at de mødtes første gang

Valon Behrami sparkede Neymar ned ved VM - nu er han i al hemmelighed blevet gift med verdensstjernen Lara Gut. Foto: AP
Valon Behrami sparkede Neymar ned ved VM - nu er han i al hemmelighed blevet gift med verdensstjernen Lara Gut. Foto: AP

Han har lige spillet VM i fodbold for Schweiz og spiller til daglig for italienske Udinese, og hun har medaljer ved både VM og OL og har vundet den samlede World Cup i alpint skiløb, hvor hun er en af sportens allerstørste.

Tilbage i marts kom det frem, at de to schweiziske superstjerner Valon Behrami og Lara Gut danner par, og nu er de i al hemmelighed også blevet gift.

Valon Behrami sparkede Neymar ned ved VM - nu er han i al hemmelighed blevet gift med verdensstjernen Lara Gut. Foto: AP
Valon Behrami sparkede Neymar ned ved VM - nu er han i al hemmelighed blevet gift med verdensstjernen Lara Gut. Foto: AP
 

- Du og jeg, vores familier og nærmeste venner omkring os. Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre måde at sige 'ja', skriver Gut på Instagram, hvor hun har lagt et romantisk foto op af hende og fodboldspilleren, der står sammen i lysenes skær og bjergene i baggrunden.

Behrami og Gut efter VM-exit mod Sverige. Foto: All Over
Behrami og Gut efter VM-exit mod Sverige. Foto: All Over

21 år og tidligere verdensmester, men misser OL med en skade - nu er hun nøgen på forsiden af Playboy OL 2018 Verdensmester missede OL: Nøgen på forsiden

Sophie Fjellvang-Sølling er forsvundet fra tv-rampelyset og nu kan du få hende som tandlæge. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Ski-stjernen Sophie i karriereskift: Få mig som tandlæge

Brylluppet fandt sted i deres fælles hjemby Lugano og blot syv måneder efter, at Behrami første gang gav skistjernen en tur i hans Ferrari.

I februar blev Behrami skilt fra konen Elena Bonzani, som han har Sofia på ni år og Isabel på halvandet år med.

Lara Gut var med sin store kærlighed til VM i fodbold, hvor hun overværede alle Schweiz' kampe, ind til det blev til exit mod Sverige i ottendedelsfinalen.

- Det betyder meget for mig, at hun er her, sagde Behrami under VM, hvor han startede inde i alle fire kampe mod Brasilien, Serbien, Costa Rica og Sverige og undervejs pådrog sig to gule kort.

Artiklen fortsætter under billederne

Lindsey Vonn har netop været i Sverige, hvor hun blandt andet talte om bodypaint-billederne, der blev taget med Caroline Wozniacki (Foto: AP) Skisport Sagde ja til nøgenfoto, fordi Wozniacki gjorde

Roger Federer ser fire timers OL om dagen. Foto: AP OL 2018 Tennis-kongen afslører: 'Jeg er cheerleader nummer 1'

De svenske spillere var langt nede efter Tysklands mål i sidste sekund. Foto: AP VM 2018 Kom i modvind efter VM-hån: Nu er han i endnu større problemer

Et af de gule kort kom, da Behrami sparkede Neymar ned i åbningskampen.

Hos den store schweiziske avis Blick bliver der nu spekuleret i, om stjernerne nu skifter navne og tager hinandens navne. Altså om det bliver Lara Behrami eller Valon Gut.

Præcis som det skete for den amerikanske skistjerne Lindsey Vonn, der tidligere hed Lindsey Kildow, men så blev gift med Thomas Vonn og skiftede navn. Et navn, som hun endda har beholdt efter skilsmissen i 2011.

10 facts om VM-finalen

1) Finalen mellem Frankrig og Kroatien bliver den 20. af slagsen (i 1950 var der gruppespil for de fire bedste)

2) Det er Frankrigs tredje VM-finale. Den første var i 1998 og blev vundet med 3-0 over Brasilien. Siden tabte Les Bleus i 2006 til Italien efter straffesparkskonkurrence.

3) Det er Kroatiens første finale. Deres bedste resultat hidtil var bronzemedaljerne i 1998. De tabte semifinalen til Frankrig.

4) Kroatien bliver dermed det 13. land, der optræder i en VM-finale.

5) Det er niende gang, at finalen består af to europæiske hold.

6) Kroatien er det mindste land, der er i VM-finalen siden Uruguay i 1930. Kroatien har knap 4,2 millioner indbyggere.

7) De tre seneste finaler er endt uafgjort i ordinær spilletid. I 2006 vandt Italien efter straffesparkskonkurrence (over Frankrig), mens Spanien og Tyskland afgjorde det i forlænget spilletid i henholdsvis 2010 og 2014.

8) Didier Deschamps kan blive den tredje i historien, der både vinder VM som spiller og træner. Franz Beckenbauer og Mario Zagallo har tidligere gjort det med henholdsvis Tyskland og Brasilien.

9) Kylian Mbappé er som den eneste af spillerne hos finalisterne født efter VM-triumfen i 1998.

10) Kun to gange er en VM-finale blevet afgjort i en straffesparkskonkurrence - i 1994 og i 2006.

Flere andre skistjerner som Anna Fenninger, der blev til Anna Veith, og Maria Riesch, der blev til Maria Höfl-Riesch, har også skiftet navne, men Blick mener at vide, at begge sportstjerner beholder deres navne, så det stadig er Lara Gut og Valon Behrami, der brillerer på pisterne og i den italienske Serie A.

27-årige Lara Gut har vundet fem VM-medaljer fra 2009 til 2017, hun vandt bronze ved OL i 2014 og vandt den samlede World Cup i 2016, mens hun samlet har 24 World Cup-sejre.

33-årige Valon Behrami har spillet 83 landskampe for Schweiz og har tidligere repræsenteret klubber som Genoa, Verona, Lazio, West Ham, Fiorentina, Napoli, HSV og Watford.

Han er en af 37 spillere i historien, der kan prale af at have repræsenteret sit land ved fire VM-slutrunder.

Sport og Spil Husker du Danmarks skøjteprinsesse? Her er Mikkeline i dag

Iva Olivari er den første kvinde på trænerbænken i VM-historien. Foto: All Over VM 2018 Her er VM's eneste kvinde: Alle elsker hende

Luka Modric løb ekstremt meget i kvartfinalen, men det er alligevel tre kilometer kortere end mest løbende russer Daler Kuziaev i samme kamp. Foto: AP VM 2018 Afslører VM-spillere: De sniffer i spillertunnel - det er doping!

9 kommentarer
Vis kommentarer