Annonce:
Annonce:

Sprudlende stjerner: Tæsk til VM-debutant

Efter en målløs første halvleg sikrede Belgien sig en sikker sejr på 3-0 over Panama ved VM i fodbold

Se Ekstra Bladets analyse af kampen her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Lidt mere end en halvleg skulle der til, før Belgiens profilerede mandskab fik scoret mod upåagtede Panama i holdenes første kamp ved VM i fodbold.

Men så endte det også med en komfortabel sejr på 3-0 til favoritterne over Panama, der spillede sin første kamp nogensinde ved en VM-slutrunde.

Belgien fik ellers lagt et godt pres på modstanderen fra begyndelsen af mandagens kamp i Sotji, og det resulterede i flere belgiske muligheder.

Efter 11 minutter lavede Panamas anfører, Román Torres, en dårlig tilbagelægning, og Belgiens anfører, Eden Hazard, sendte bolden i sidenettet.

Lidt senere slumrede Panamas forsvar, da Kevin De Bruyne tog et hjørnepark, men den helt umarkerede Dries Mertens sendte også bolden i sidenettet.

Efter en målløs første halvleg kom der gang i målscoringen, da der var spillet under to minutter af anden halvleg.

Annonce:

Det skete, da belgiernes Dries Mertens med en flot dykkende helflugter sendte bolden i mål til 1-0.

Artiklen fortsætter under billederne. Fotos: AP

 

Panamas målmand, Jaime Penedo, var aldeles chanceløs, da Napoli-spilleren trykkede af fra en position i højre side af straffesparksfeltet.

Panama var ikke så farlige og så alligevel lidt. Efter 54 minutter blev Michael Murillo spillet fri til afslutning, men Belgiens målmand, Thibaut Courtois, var vaks og parerede afslutningen.

Med cirka 20 minutter tilbage var det tid til, at tre af Belgiens helt store stjerner brillerede. Kevin De Bruyne og Eden Hazard spillede godt sammen, og efter en aflevering headede Romelu Lukaku bolden i mål til 2-0.

Den store angriber fra Manchester United spillede sin landskamp nummer 70, og det fejrede han med endnu en scoring fem minutter senere.

Eden Hazard spillede Romelu Lukaku fri, og den store angriber løftede smart bolden over Jaime Penedo til sit mål nummer 38 for Belgien.

Panama spillede godt med, så længe kræfterne rakte, og VM-debutanterne skabte flere chancer, der var lige ved og næsten.

Men flere mål kom der ikke, og Belgien fik således en fin start på gruppe G.

Senere mandag spiller England mod Tunesien i samme gruppe.

Rygter om ballade: Nu taler landstræneren om hjemsendelse

Blågul video-lykke: Sverige besejrer Sydkorea

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: