Annonce:
Annonce:

Stines søn svinede landsholdsspiller: Nu ryger lommepengene og telefonen

Landsholdsspilleren Nicolai Jørgensen er blevet offer for hadefulde kommentarer efter sin straffesparksafbrænder mod Kroatien

Nicolai Jørgensen er blevet offer for en grim hetz efter sin afbrænder mod Kroatien.
Nicolai Jørgensen er blevet offer for en grim hetz efter sin afbrænder mod Kroatien.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Nicolai Jørgensen har i de seneste dage været genstand for voldsomme kommentarer på sociale medier, efter han misbrugte det straffespark, der sendte Danmark ud af VM-slutrunden.

Det fik tirsdag DBU til at politianmelde sagen.

Nu står en mor til en af dem, der har svinet Nicolai Jørgensen til på nettet, frem. Det gør hun overfor DR Sporten, hvor hun fortæller, at hun skammer sig over sønnens opførsel.

'Fuck dig dit fucking lortedyr du er den værste fodboldspiller i verden og du har gjort intet godt for Danmark i VM din fucking amatør," lød beskeden til angriberen fra hendes 12-årige søn.

Dansk VM-spiller modtog dødstrusler - nu bliver de meldt til politiet

Annonce:

- Det er fuldstændig uacceptabelt, og jeg kan ikke sige andet, end at vi er skuffede, vrede og kede af det, og det får han at vide med jævne mellemrum. Vi har taget hans telefon, og vi kan kun beklage meget, siger moren Stine til DR og forklarer, at hun sammen med sin mand har frataget sønnen sine lommepenge og telefon - og nu kræver, at hun har adgang til hans sociale medier såsom Instagram og Snapchat.

Hun arbejder selv som folkeskolelærer og har flere gange oplevet lignende sager. Derfor ærgrer hun sig over, at lige netop hendes søn har gjort netop det samme på trods af mange samtaler om emnet.

VM-dansker lagt for had: Modtager dødstrusler efter brændt straffe

- For mig som lærer og mor siger det mig bare, at vi må aldrig stoppe med at tale med vores børn om disse problemstillinger, for de forstår simpelthen ikke alvoren af det. Vi fortæller ham jo også, at det her er sådan noget, der kan begrænse hans fremtid i forhold til job og andet. Internettet glemmer ikke. Selv om man sletter det, så ligger det derude alligevel, lyder det fra moren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: