Stjernens far raser mod VM-træner: Du sendte 600 mål på bænken!

Curlingforældre findes tilsyneladende også i professionel fodbold, fristes man til at tro

Gonzalo Higuains far raser over landstræneren. Foto: AP
Gonzalo Higuains far raser over landstræneren. Foto: AP

Argentina fik aldrig rigtig tingene til at fungere optimalt ved VM-slutrunden i Rusland. Endestationen blev ottendedelsfinalen mod Frankrig, hvor argentinerne tabte med 3-4 i en spændende kamp.

En af de spillere, der ikke kom ind i den kamp var Juventus-spilleren Gonzalo Higuain, og hans far,Jorge Higuaín, der selv var professionel tilbage i 70'erne og 80'erne, er bestemt ikke imponeret over, hvordan den argentinske landstræner Jorge Sampaoli klarede opgaven mod Frankrig.

Det gør Senior-Higuain klart i et interview med Canal America.

- Du har to spillere med 600 mål til sammen, og du starter ikke med en eneste af dem, siger han om Higuain og Sergio Agüero, hvor sidstnævnte dog kom ind i anden halvleg.


Higuain efter kampen mod Nigeria. Foto: AP
Higuain efter kampen mod Nigeria. Foto: AP

Mod Frankrig var Higuain bænket i hele kampen. Foto: AP
Mod Frankrig var Higuain bænket i hele kampen. Foto: AP
 


I stedet valgte man at bruge Messi som falsk 9'er, hvilket også får en med hammeren.

-Jeg kan ikke finde nogen seriøs forklaring på, hvad der har holdt ham tilbage, og jeg forstår ikke, hvorfor Argentina spillede med en falsk 9'er mod Frankrig. Han (Sampaoli red.) har sine grunde, men nogle gange kan det være svært at forstå ham, siger Jorge Higuain.

Heller ikke Higuains holdkammerat i Juventus, Paulo Dybala, kom ind i kampen mod Frankrig, selvom holdet var bagud med 2-4 efter 68 minutter og først i overtiden fik reduceret.

Engelsk jubel efter straffesparkssejren. Foto: ALEXANDER NEMENOV/Ritzau Scanpix VM 2018 England bryder straffeforbandelsen: Historien peger på guld!

Landsholdsfodbold Argentinsk landesorg: Sådan kommer Messi tilbage til VM 2018

Lionel Messi er udtaget til det argentinske landshold (Foto: AP) Landsholdsfodbold Trækker i land: Landstræner fortryder denne Messi-kommentar

10 kommentarer
Vis kommentarer