Annonce:
Annonce:

Super-comeback: Se Neymars drømmemål

Superstjernen Neymar fik comeback og kom på måltavlen, da Brasilien pudsede VM-formen af mod Kroatien

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

SE NEYMARS DRØMMEMÅL OVER ARTIKLEN

Han har siddet ude med en skade i fod og ankel siden 25. februar og kæmpet for at blive klar til VM-slutrunden i Rusland.

Med præcis 14 dage til Brasiliens første gruppekamp vendte superstjernen Neymar så endelig tilbage til banen, da han søndag fik anden halvleg af testkampen mod Kroatien.

Neymar kvitterede med en flot scoring, som var med til at sikre Brasilien en 2-0-sejr og en portion selvtillid før VM.

Testkampen var den næstsidste for både Brasilien og Kroatien. Brasilien har en sidste test mod Østrig, mens Kroatiens generalprøve er mod Senegal.

For øjnene af tilskuerne på Anfield i Liverpool åbnede Brasilien og Kroatien med en første halvleg, der bød på mange hårde dueller og optræk til et par skader.

Artiklen fortsætter under billederne

doc70faskxdf02c9gzd91x.jpg

doc70faqq58i00k2vwj91w.jpg

doc70fal3ugdjaip90145f.jpg

Se begge kampens mål her:
 

Annonce:

Den fysisk betonede stil overskyggede til tider for det gode spil, der kun i korte perioder gav associationer til sambabold.

Derfor var 0-0 ved pausen ikke den store overraskelse. Det var det heller ikke, at Neymar som bebudet blev sendt i aktion fra anden halvlegs start.

Indskiftningen af Neymar var lige, hvad Brasilien havde brug for. Han skulle også få en hovedrolle, men først fik Ante Rebic en stor hovedstødschance i den anden ende. Der var dog ikke nok kraft på til at snyde Brasiliens Alisson.

Og så slog Neymar til. I det 69. minut fandt Coutinho Paris Saint-Germain-profilen i venstre side af feltet. Med et par hurtige træk satte han forsvaret af og smækkede bolden uimodståeligt i nettet.

Neymars drøn kunne Kroarien ikke svare tilbage på. I stedet lukkede og slukkede Roberto Firmino på sin sædvanlige hjemmebane med et elegant vip over keeperen til 2-0.

Ved VM er Brasilien i gruppe med Schweiz, Costa Rica og Serbien, mens Kroatien skal kæmpe med Nigeria, Argentina og Island om at nå ottendedelsfinalen.

Neymars vilde år: Fra sorg i Brasilien til succes i Berlin

Neymar med problemer i Paris? Nu puster bossen til ilden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: