Surt show for dansk VM-profil: Fra tordendrøn til tandlæge

Yussuf Poulsen havde aldrig før hamret bolden i mål udenfor feltet i løbet af sin prof-karrriere. Fridagen om søndagen skal han desværre bruge hos tandlægen

Poulsen blev tiljublet for sin åbningsscoring, som var helt speciel for ham selv. Foto: Lars Poulsen
Poulsen blev tiljublet for sin åbningsscoring, som var helt speciel for ham selv. Foto: Lars Poulsen

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Der skulle noget specielt til at åbne testkampen mod Mexico, men sikke et drømmetræf fra Yussuf Poulsen, der bragte Danmark på 1-0 med 20 minutter igen.

- Jeg rammer den præcis, som jeg håber, jeg rammer den. Det er mit første mål udenfor feltet i min professionelle karriere, siger han og afslører, at han lige tjekkede en tidligere scoring for at sikre sig, at det reelt var den første af sin slags, siger han.

Det er kun blevet til to landsholdskasser før lørdagens drømmescoring, og der er ofte blevet talt om de manglende mål fra den energiske angriber.

Han var synligt glad for målet, men roste også holdet i samme åndedræt.

- Det er altid dejligt at lave mål, og alt i alt synes jeg, at vi spiller en fremragende kamp. Vi skaber masser af chancer og giver meget få væk.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

Søndag har danskerne fri, og desværre starter den med et surt ærinde for målhelten.

- Jeg skal til tandlæge. Jeg har bøjle på og er halvvejs nu, så der er sådan nogle dutter, der skal files af. Det skal jeg bruge fridagen på, siger han og tilføjer så en lidt sjovere begivenhed.

- Og så skal vi holde en lille før-fødselsdag med min familie, siger angriberen, der fylder 24 dagen før Danmarks første VM-kamp mod Peru.

Åge Hareide blev rasende på det danske pressemøde. Foto: Lars Poulsen VM 2018 - 9. jun. 2018 - kl. 23:13 Rasende landstræner efter sejr: - Nu er det sidste gang, jeg siger det!

Se også: En på Taco-skallen: Vi er VM-klar!

Se også: Danmark viste VM-form: Eriksen lynede i comeback

Se også: Solide danske præstationer - en faldt dog helt igennem

14 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere