Svenske VM-stjerner jagtes af storklubber

Vores svenske naboer opnåede stor succes i VM, og det har givet pote for flere af spillerne, der efterfølgende har fået opmærksomhed fra flere store klubber

26-årige Emil Forsberg ses til venstre i billedet her. Foto: AP
26-årige Emil Forsberg ses til venstre i billedet her. Foto: AP

De blågule spillere har chokeret fodboldverdenen under VM i Rusland.

Der var formentlig ikke så mange, der havde regnet med, at Sverige ville klare sig så fremragende til VM, men efter den store succes venter flere af de helt store klubber.

Barcelona, Milan og Roma skulle ifølge Expressen være på udkig efter flere svenske spillere.

Rygterne går på blandt andet på, at Ludwig Augustinsson kan være på vej væk fra Werder Bremen.

Forsvarsspilleren,der har spillet for FCK, vil dog ikke uddybe, hvad det er for en klub, han muligvis er på vej videre til. Både Milan og Benfica siges at være på udkig efter ham - mens Werder Bremen ønsker at underskrive en ny kontrakt, selvom han stadig har tre år tilbage på sin nuværende.

- Min agent har fortalt mig, at han har forskellige ting, han vil fortælle mig. Jeg ved ikke, hvad det er. Og det betyder ikke, at jeg skal forlade Werder Bremen, siger den 24-årige svensker Ludwig Augustinsson til Expressen og fortsatte.

- Vi vil se, hvad der sker nu. Jeg har ikke talt så meget med min agent for nylig. Jeg har ønsket at fokusere på verdensmesterskabet, lød det fra Ludwig Augustinsson.

Flere spillere på vej mod storklubber
Det er ikke kun Werder Bremen-spillereren Augustinsson, der potentielt kan se frem til forandringer snart. Selvom meget handlede om kollektive og ikke individuelle præstationer under VM, har svenskerne gjort sig bemærkede.

Ifølge det italienske medie Corriere dello Sport, er Emil Forsberg tæt på et skift til Roma, og der er flere andre klubber, der ligeledes har vist interesse i midtbanespilleren. Der har ifølge Expressen også været tale om et muligt skift til storklubber som Liverpool, Juventus og Atlético Madrid.

Storklubben Barcelona skulle ifølge det svenske medie derudover være interesseret i den svenske landsholdsmålmand Robin Olsen, der også er målmand for Københavner klubben FCK.  

- Jeg har ikke hørt så meget fra min agent. Det var noget vi blev enige om før VM, at jeg først og fremmest skal koncentrere mig om at spille VM for ikke at blive forstyrret og tænke på andre ting, sagde Olsen efter nederlaget til England og tilføjede.

- Jeg kommenterer ikke nogen klubber lige nu, vi ser hvad der sker.

Endvidere har 26-årige svenske fodboldspiller Viktor Claesson, der spiller for FC Krasnodar i Rusland, virkelig imponeret og overrasket. Han er efter sigende kommet i fokus hos klubber som Swansea, Newcastle, Eintracht Frankfurt og Werder Bremen.

Claesson er dog ikke opsat på at tale om overgangen efter VM lige nu.

- Jeg har ikke tænkt på fremtiden, og jeg kan heller ikke gøre det nu. Mit hoved kan ikke tænke lige nu, lyder det fra Viktor Claesson.

Sverige straffes med gigantisk VM-bøde

Legenden hjalp Spanien ved VM: Nu vil han ikke mere

Landshold kan smuldre: Ligner et farvel til VM-helten

Den store tv-krig: Pas på det ikke bliver fætter/kusine-agtigt

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær