Sverige dropper Brøndby-kaptajn til VM

FC København-keeper Robin Olsen er udtaget til VM, mens der ikke er fundet plads til Johan Larsson i Sveriges VM-trup

Selv om han har været inde omkring den svenske trup senest, Brøndby anfører og højre back Johan Larsson, er der ikke fundet plads til ham i den VM-trup, som Janne Andersson udtog tirsdag.

Dermed må han se VM hjemmefra ligesom holdkammeraterne Simon Tibbling og Christian Nørgaard, der heller ikke blev udtaget til det henholdsvis svenske og danske landshold.

En FC København-spiller har dog fundet plads i Sveriges trup - der er tale om målmand Robin Olsen, der tilmed er førstemålmand for Sverige. Han er kommet sig over sin skulderskade og sad på bænken for FCK senest, og han er altså et sikkert kort i landstrænerens trup.

Hele truppen - der også tæller den tidligere Randers-keeper Kalle Johnsson og FCK-back Ludwig Augustinsson - ser således ud. Bemærk, at man i Sverige ikke har udtaget en bruttotrup, men valgt 23 mand, som er antallet, man må tage med til VM:

Målmænd:

Robin Olsen
Kalle Johnsson
Kristoffer Nordfeldt

Forsvarsspillere:

Mikael Lustig
Victor Nilsson-Lindelöf
Andreas Granqvist
Martin Olsson
Ludwig Augustinsson
Filip Helander
Pontus Jansson
Emil Krafth

Midtbanespillere:

Sebastian Larsson
Albin Ekdal
Emil Forsberg
Gustav Svensson
Oscar Hiljemark
Viktor Claesson
Marcus Rohden
Jimmy Durmaz

Angribere:

Marcus Berg
Ola Toivonen
John Guidetti
Isaac Kiese-Thelin

Lukas Lerager, Nicklas Bendtner og Mathias 'Zanka' Jørgensen viser VM-trøjen frem. Foto: Will Cornelius. VM 2018 Her er den danske VM-trøje

Mario Götze får ikke mulighed for at gentage bedriften fra 2014. Foto: AP VM 2018 Tysk VM-chok: Dropper matchvinder fra finalen

Foto: AP VM 2018 Dansk VM-modstander mister sin største profil: Kokain-stjerne udelukket

61 kommentarer
Vis kommentarer