Annonce:
Annonce:

Sydkorea forvirrer Sverige med smart trick inden VM-kamp

I krig og kærlighed gælder alle kneb - og det gælder tilsyneladende også i fodbold, hvor Sydkorea har taget et usædvanligt trick i brug før deres kamp mod Sverige

Se Ekstra Bladets analyse af kampen her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Først snuppede Island et 1-1 resultat mod mægtige Argentina. Ikke et helt dårligt resultat i vikingernes første VM-kamp nogensinde.

Siden blev det Danmark - og fæstningsværket Kasper Schmeichel - der hev en smal 1-0 sejr over Peru, der kostede William Kvist deltagelsen ved resten af slutrunden, da han blev sendt i græsset med brækkede ribben og en punkteret lunge.

Efter alvorlig skade: Han skal afløse Kvist i VM-gyseren

Det har med andre ord været en fejende flot, resultatmæssig start på VM for de nordiske lande, og mandag er det kampdag for sidste del af den nordiske tretrinsraket: Sverige.

Klokken 14 står de over for Sydkorea, der har fundet en helt særlig måde at forvirre de svenske 'spioner', der angiveligt har prøvet at lure sydkoreanernes taktik før kampen.

Annonce:

Heriblandt en svensk træner, der skulle have fået adgang til en ellers lukket, sydkoreansk træning, før han blev om at smutte igen.

VM-historiens største mysterium: Tabte de skæbnekampen med vilje?

Sydkoreas træner leger gætteleg med Sverige. Foto: AP
Sydkoreas træner leger gætteleg med Sverige. Foto: AP

De asiatiske spillere har nemlig løbende skiftet trøje og numre til træningerne. Det er der en ganske særlig grund til, fortæller Sydkoreas træner, Shin Tae-yong, til GOAL.

- Det er meget svært for vesterlændingene at kende forskel på asiater, så det er derfor, vi gjorde det.

- Jeg tror gerne, at vi ville forvirre det svenske hold. Vi byttede rundt på dem, fordi vi ikke ville vise vores modstandere noget. Ki Sung-yueng er formentlig kendt, og det samme er Son Heung-Min, men med de andre spillere kan det måske være lidt forvirrende, siger træneren.

At svenskerne har været lidt ekstra nysgerrige tager Sydkoreanernes træner da også ganske roligt.

Annonce:

- Jeg tror, at alle trænere føler, at det andet hold spionerer. Vi bliver nødt til at analysere modstanderne, og gør vi det, kan vi vinde kampen, så jeg tror, det er helt normalt, at vi prøver på at forstå vores modstandere, siger Shin Tae-Yong.

Klokken 14 bliver kampen mellem Sverige og Sydkorea fløjtet i gang, og så får vi at se, om Sverige har lært deres 'hvem er hvem,' eller om asiaternes forvirrings-taktik virker.

Pigen med flagets dystre historie: De kaldte mig ko og zebra

Peru-stjernens store tragedie: - Jeg husker stadig min mors skrig

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: