Annonce:
Annonce:

Tager pis på stjernen: Gratis shots når Neymar falder

Overalt møder gårsdagens overraskende VM-resultater reaktioner fra såvel lykkelige som chokerede fans

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Tysklands tidligere exit fra årets slutrunde, går formentlig over i historien som en af de allerstørste VM-overraskelser nogensinde.

Ikke mindst, fordi tyskerne led så klart et nederlag i den sidste kamp mod gruppens ellers på papiret svageste modstander, Sydkorea.

Umiddelbart efter kampen, brød gråd og voldsomme frustrationer da også ud hos Die Mannschafts ellers mange trofaste, men også meget sejrsvante fans.

Tysklands nedtur blev samtidig mexicanernes optur, i det holdet, på trods et klart 0-3-nederlag til Sverige, er videre i turneringen.

Det fik spontane mexicanske fans til at stimle sammen om den sydkoreanske ambassade og hylde landets spillere for deres triumf.

Annonce:

I Brasilien danser de, trods svingende præstationer, formentlig stadig, efter holdet i onsdagens sene kamp sikkert sendte Serbien hjem og sig selv videre i ottendedelsfinalen med 2-0.

Holdets indiskutabelt største publikumsfavorit Neymar fandt endelig teknikken frem, der giver ham berettigelsen, men det efter to kampe, hvor stjernen lå mere ned end på en badeferie.

Det var heller ikke gået brasilianerne forbi, hvorfor Sir Walter Pub i Rio de Janeiro med en kærlig hilsen til tudeprinsen havde valgt at skænke gratis shots til gæsterne, hver gang han gik i græsset mod serberne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: