Thomas Helmig får hug for VM-sang

Hele Danmark op at stå! Thomas Helmig og landsholdet har offentliggjort slagsangen til VM

Efter massiv kritik - hvad siger hovedpersonen Helmig selv om årets VM-sang? Få svaret her

Der er sølle otte dage til, Danmarks fodboldlandshold går på banen ved VM til kampen mod Peru.

Den tid kan spillerne og resten af landet så fordrive med at lytte til Thomas Helmigs længe ventede slagsang, der har fået titlen 'Hele Danmark Op At Stå'.

Helmig, der gennem fire årtier har været en af Danmarks største stjerner på musikscenen, blev af landsholdsspillerne efter triumfen i Dublin i efteråret opfordret til at skrive sangen.

Og det gjorde han så.

Ekstra Bladets anmelder, Thomas Treo, er langt fra begejstret for sangen.

- ’Hele Danmark op at stå’ er endnu en af de lummerfunky skæringer, der er så typiske for Helmig, og i forlængelse af veteranens aktuelle flopalbum, ’Takker’, savner man popstjernens melodiske kvaliteter fra storhedstiden i 1980’erne, hvor landsholdet jo også samlede nationen, skriver Treo blandt andet.

Den opfattelse deles ikke i landsholdslejren.

- Sangen tikker alle de bokse, som en VM-sang skal. Der skal være gang i den, god melodi, man skal kunne synge med og have en god følelse, når man hører den. Jeg synes, den er rigtig god, siger Kasper Schmeichel ifølge dr.dk.

Du kan høre sangen på landsholdets Facebook-side her

 

Se også: Medie: Million-ballade i VM-lejren - spillervreden er voldsom

Se også: Her er Delaneys monsterløn i Dortmund

Michael Silberbauer måtte tjekke ud af landsholdslejren kort inden VM i Sydafrika i 2010. Her kører han væk fra hotellet. Foto: Thomas Sjørup Sport og Spil Fik hård besked inden VM: 'Jeg nåede ikke at sige farvel'

56 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere