Topdommer overrasker med benhård kritik af Modric: Han er arrogant

Svenske Jonas Eriksson er bestemt ikke imponeret over kroatiske Luka Modric efter VM-semifinalen mod England

Få Ekstra Bladets analyse af Kroatiens kamp mod England

Fra 2002 til maj i år var svenske Jonas Eriksson FIFA-dommer, så han har en solid erfaring med at håndtere spillets største stjerner inde på grønsværen. Han besluttede at stoppe karrieren, da han ikke blev en de dommere, der skulle med til VM.

Han er også en del af SVT's VM-studie, og her fik han onsdag aften sagt sin ærlige mening om en af VM-slutrundens største stjerner.

Kroatiske Luka Modric, der til hverdag støber kuglerne på midtbanen i Real Madrid, har ikke en stor stjerne hos den tidligere topdommer.

- Han er bestemt ikke en af de spillere, jeg kommer til at savne mest. Han er ret arrogant, han vil ikke snakke, og han erkender aldrig en fejl. Han trækker bare på skuldrene og er nonchalant. Mange spillere har en god side, men han er ikke en af dem, sagde Eriksson i SVT's studie ifølge Expressen.

Medierne undervurderede os
Luka Modric sover formentlig ganske godt, selvom Eriksson ikke er glad for ham.

For det første må han være rimelig træt efter Kroatien har spillet forlænget spilletid mod både Danmark, Rusland og England, og for det andet kan han drømme sig frem imod VM finalen mod Frankrig på søndag.

Brøndby-jubel efter en Hany Mukhtar-scoring i sidste sæson. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Manager-eksperten dropper Brøndby: Her er hemmeligheden til succes

Brøndby og FC Midtjylland bliver to af de hold, der skal kæmpe med om guldet denne sæson, mener Stig Tøfting. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Tøffes benhårde dom: De vinder guld, og de rykker ud af Superligaen

Jonas Eriksson ses her i aktion tidligere på året. Foto: AP
Jonas Eriksson ses her i aktion tidligere på året. Foto: AP
 

Det var dog ikke kun glæde, der ulmede i midtbanekreatøren efter semifinalen, hvor han også fandt plads til at lange ud efter de engelske medier.

- Engelske journalister og eksperter fra TV, de undervurderede Kroatien, og de var en stor fejl, sagde Modric til ITV efter kampen ifølge Express.

- Vi tog alle de ord fra dem, som vi læste, og sagde: 'Okay, i dag får vi at se, hvem der er trætte. De skulle have været mere ydmyge og respektfulde. Vi viste, at vi ikke er trætte. Vi dominerede psykisk og fysisk, sagde han.

Om Kroatien kan forsætte med det mod Frankrig, får vi svar på søndag klokken 17, når VM finalen bliver fløjtet i gang.

England missede VM-finalen. Foto: AP. VM 2018 Total engelsk nedtur - men de gamle stjerner hylder de unge

45 kommentarer
Vis kommentarer