Total engelsk nedtur - men de gamle stjerner hylder de unge

Det er al grund til at hæve hovederne for de engelske landsholdsspillere, mener tidligere stjerner efter England tabte i VM-semifinalen

Endnu en VM-semifinale, endnu et engelsk nederlag.

For første gang i 28 år havde England en historisk mulighed for landets blot andet VM-finale, men sådan skulle det ikke gå. Kroatien stod i vejen og vandt 2-1 efter forlænget spilletid.

På trods af det skuffende nederlag for englænderne er der roser at hente hos nogle af de tidligere landsholdsspillere.

- Skuffet. Drengene har gjort os stolte, hold jeres hoved hævet højt. Det er et fantastisk, ungt hold med en stor fremtid, skriver den tidligere bomber Wayne Rooney, der er indehaver af scoringsrekorden på landsholdet.

- Landsholdet har givet hele landet en boblende fornemmelse i tre uger, men at Kroatien kommer i finalen med et indbyggertal på fire millioner, er bare imponerende, skriver den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher.

Gary Lineker var selv med, da England senest spillede VM-semifinalen i 1990.

- Helt ødelagt. Men dette unge hold gav alt, hvad de havde. Det er et stort skridt i den rigtige retning, og det vil kun blive bedre i fremtiden. De kan holde deres hoveder hævet højt, de gjorde vores land stolt. Tillykke til Kroatien, lyder det fra den gamle målscorer.

Kroatien møder nu Frankrig i VM-finalen på søndag, mens England skal spille bronzekamp lørdag mod Belgien. De to hold mødtes også i gruppespillet, hvor Belgien vandt 1-0.

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen