Annonce:
Annonce:

TV 2-stjernen overrasket: Og så bliver han gennemblødt

Ekspert-kommentator Flemming Toft blev gennemblødt, da vandingsanlægget gik i gang før landsholdets træning i Anapa ved Sortehavet

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

ANAPA (Ekstra Bladet): Det er godt at være forberedt til fingerspidserne, når man skal lave live tv.

Som altid havde TV 2's folk stillet udstyret parat til den direkte udsendelse, der skulle sendes hjem til fladskærmene i Danmark.

Men ekspertkommentator Flemming Toft og hans kameramand havde bare ikke taget højde for, hvorfra vandingen af banen begyndte.

Artiklen fortsætter under billedet

Flemming Toft blev gennemblødt før landsholdets træning i Anapa. Foto: Lars Poulsen.
Flemming Toft blev gennemblødt før landsholdets træning i Anapa. Foto: Lars Poulsen.

 

 

 


For lige dér, hvor Flemming Toft havde taget opstilling og skulle begynde den direkte transmission, blev han fanget i det store vandbad fra vandingsanlægget.

De voldsomme stråler gik i gang minutterne før det danske landshold kom på banen til søndagens træning i Anapa, så spillerne kunne træne på et vådt græstæppe.

Annonce:

- Vi stod klar til at sende live fra træningsbanen, men få sekunder før vi begyndte ramte strålerne os. Og det blev ved de næste 20 sekunder.

- Der er ikke så meget at gøre i den slags situationer, når man sender live. Så bliver man bare stående for at gøre udsendelsen færdig, forklarer Flemming Toft, der efter oplevelsen var fuldstændig gennemblødt og parat til et hurtigt tøjskifte.

- Jeg undskyldte lige på tv, fordi jeg ikke kunne lade være med at grine, efter jeg var blevet meget våd, forklarer Flemming Toft.

Vandingsanlægget stoppede et halvt minut inde i udsendelsen, så Flemming Toft kunne gennemføre resten sin analyse til TV 2-seerne uden at få flere vandstråler på kroppen.

 

Tysk indrømmelse efter VM-drama: Det må I undskylde, Sverige

William Kvist tilbage i VM-lejren: Her er hans nye rolle

Irriteret over rygter: Sådan slutter spillet om Eriksen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: