Vild med VM-spiller: - Vi udbygger stadion til alle hans kvinder

VM-spilleren Rurik Gislason med fortid i Superligaen har fået mere end en kvindelige fans, så hans tyske klub joker nu med at udbygge stadion

Rurik Gislason med det indhop mod Argentina, der gjorde, at mere end en million sydamerikanske blev vilde med ham. Foto: AP
Rurik Gislason med det indhop mod Argentina, der gjorde, at mere end en million sydamerikanske blev vilde med ham. Foto: AP

Kvindelige fans går amok over tidligere Superliga-profil

Han har tidligere spillet Superliga for både Viborg, OB og FC København, men denne sommer har alligevel overgået alt, hvad den islandske offensivspiller Rurik Gislason har oplevet før.

På Instagram er han under VM-slutrunden gået fra at have små 100.000 følgere til at have 1,2 millioner følgere - de fleste af dem kvinder. Hashtagget #sexyrurik begyndte nemlig at trende efter Gislasons indskiftning for Island mod Argentina ved VM.

Nu afslører hans nuværende klubtræner i tyske Sandhausen, at klubben er klar til at tage konsekvensen.

- Vi er klar til at blive angrebet af alle hans kvindelige fans. Planerne om at udvide stadion er næsten allerede klar i skuffen, siger Sandhausen-træner Kenan Kocak grinende til tyske Bild.

I den forgangne sæson havde klubben kun 6.488 tilskuere i snit på hjemmebanen, og det var dårligst af alle i den tyske 2. Bundesliga, men nu har klubben altså en VM-kultfigur.

- I det mindste ved hele verden, hvor smuk fodbold er i Sandhausen, lyder det videre fra træneren.

Gislason selv har fortalt, at han tager det stille og roligt og prøver at fokusere på noget andet end den pludselige berømmelse.

- Jeg tror faktisk, at Rurik selv synes, at det er lidt ubehageligt. Han er ikke en, der gerne vil være i centrum, siger træner-Kocak, der dog glæder sig over, at spilleren gjorde det godt til VM.

Antallet af kvindelige følgere fra Sydamerika eksploderede nærmest, da den brasilianske skuespillerinde, Gabriela Lopes, skrev til sine to millioner følgere: 'Hvordan er det muligt at være så sød?' med henvisning til den 30-årige islænding.

Også den argentinske skuespillerinde Gimena Accardi blev vild med Gislason og kommenterede et af hans billeder, så mere end 40.000 af hendes følgere på en halv time begyndte at følge Gislason også.

Da Laudrup chokerede hele Danmark: Vi vidste at det var slutningen

Fire centimeter fra VM's flotteste mål

Søren Colding om lige netop dét billede: Undskyld

Afslørede Tøftings familietragedie: Det var kalkuleret ondskab

Nægter at svare: Mystiske VM-tal vækker opsigt

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?