Annonce:
Annonce:

VM-deltagere i kæmpe-orgie med prostituerede: Nu venter Danmark

Mexicos landshold havner igen i overskrifterne, efter flere stjerner har festet med 30 prostituerede

Raúl Jiménez er blandt de landsholdsspillere, der slipper for straf, selvom de holdt noget af et gilde med prostituerede inden VM-afrejsen. Foto: All Over Press
Raúl Jiménez er blandt de landsholdsspillere, der slipper for straf, selvom de holdt noget af et gilde med prostituerede inden VM-afrejsen. Foto: All Over Press
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Med få dage igen inden åbningskampen ved VM i fodbold, er Mexicos udvalgte igen blevet hovedpersoner i en historie om fest og prostituerede.

Danmarks modstander i lørdagens træningskamp holdt en farvel-fest i Mexico City, der involverede 30 prostituerede.

Det bekræfter det mexicanske fodboldforbund, efter flere medier har bragt historien.

Der er tale om ni af de 23 spillere i den endelige trup, der sidste lørdag i kølvandet på 1-0-sejren over Skotland, festede løs i privat regi.

TVNotas, der er et mexicansk sladderblad bragte tirsdag historien under overskriften ’Et sandt farvel til El Tri’ – El Tri er landsholdets kælenavn.

Fra fodboldforbundets side får det dog ingen konsekvenser for de involverede spillere. For arrangementet fandt sted i privat regi.

Det fortæller Guillermo Cantu, der er generalsekretær i forbundet.

Annonce:

- Det er den slags risici, man løber med frihed. Og så er det ligegyldigt, om vi bryder os om det eller ej. Vi skal bare være klar over, at det var spillernes fridag. Og en fridag er en fridag. De har ikke misset nogen træning, og det har ikke påvirket deres koncentration, er han citeret for at sige og tilføjer, at ’jeg vil ikke dømme spillerne. Det er en fri beslutning fra deres side’.

Uretfærdigt! Derfor endte Ronaldo som en tyksak

Det drejer sig blandt andet om målmand Guillermo Ochoa, Benficas angriber Raúl Jiménez samt broderparret Jonathan og Giovani dos Santos samt Eintracht Frankfurt-duoen Carlos Salcedo og Marco Fabian.

Holdet er i disse dage i København og ved at forberede sig på sin sidste træningskamp, inden afrejsen til Rusland.

Det er ikke første gang, et mexicansk landshold havner i overskrifterne for andet end resultater.

I september 2010 blev Carlos Vela og Efraín Juárez udelukket i et halvt år, efter en større gruppe af landsholdsspillere havde festet lidt for ivrigt med nogle kvinder efter en kamp i Monterrey mod Colombia.

Året efter inden afrejsen til Argentina og deltagelsen I Copa America blev flere mexicanske spillere afsløret I at have hyret prostituerede på et hotel I Ecuadors hovedstad, Quito. Det kostede ligeledes bøder og karantæne i seks måneder.

Danmarks nye fodboldby: Her har kvinderne bukserne på

Fik hård besked inden VM: 'Jeg nåede ikke at sige farvel'

Matchfixing, våbensmugling og bigami: Nu laver dansker film om Barca-legenden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: