Annonce:
Annonce:

VM-gave gik verden rundt: Nu taler dansker om 30 timer i himlen

Jonas Knudsen stråler stadig som en sol efter landsholdets barselsgave

Se Ekstra Bladets VM-studie.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

SAMARA (Ekstra Bladet): Det kan godt være, at Christian Eriksen, Yussuf Poulsen og Kasper Schmeichel er løbet med sportsoverskrifterne, men ude i verden er det Jonas Knudsen. de taler om. En historie du kan læse om her.

Modtageren af landsholdets usædvanlige barselsgave, der i al sin enkelhed bestod af et privatfly, som kunne fragte Jonas Knudsen hjem til en lille nyfødt datter.

- Ja, det har været lidt voldsomt, men det er jo en god nyhed, så det er dejligt. Jeg har det bare fantastisk, for både min kone og barn har det godt, så det er dejligt at se, at folk synes, det er godt, det mine holdkammerater har gjort, fortæller en storsmilende Jonas Knudsen.

Det var anfører Simon Kjær, der tog initiativ til indsamlingen, og for Jonas Knudsen blev den gave kun overgået af at have fået en lille datter.

Annonce:

- Jeg kan ikke takke dem nok – og jeg er så taknemmelig. Det er en kæmpe gestus, og det viser også noget om, hvad denne gruppe er lavet af, og hvilket sammenhold vi har, siger Jonas Knudsen.

- Hvor mange timer fik du derhjemme?

- Jamen, det var vel små 30 timer. Jeg fløj hjem direkte efter kampen mod Peru og så tilbage mandag morgen, hvor jeg nåede at træne. Det var dejligt, og de har det godt begge to.

Artiklen fortsætter under billedet:

Rasende Hareide følte sig snydt: Der var klart straffe

- Hvordan var det at sidde så langt væk og få at vide, at din kone havde født?

- Det var et kæmpe chok. Det var jo ikke planlagt, at det skulle være lige der. Det var en for tidlig fødsel, så det var lidt voldsomt at få det at vide på den måde, men de har det godt. Hun blev taget ved akut kejsersnit – og det var sindssygt at få det at vide. og jeg kunne ikke forstå i det i starten.

- Så jeg nåede da heller ikke at blive bekymret, lyder det med et skævt grin fra venstrebacken, der til daglig spiller i Ipswich.

Annonce:

- Så nu kan jeg slappe lidt mere, når nu jeg ved, de begge har det godt. Vi skyper meget, men det er ikke det samme som at se dem rigtigt, røre dem og holde om den lille, siger Jonas Knudsen.

Selvom han havde indstillet sig på, at fødslen KUNNE finde sted, mens han var af sted med landsholdet, så fik det alligevel tankerne til at vandre et helt andet sted hen end på backspil, pasninger og 4-3-3.

- Ja, jeg må jo nok erkende, at jeg var lidt ukoncentreret en dag eller halvanden, men efter det gik fremad derhjemme, og jeg oven i købet kunne komme hjem, så er jeg kommet tilbage med en helt ny energi – og nu bliver jeg resten af perioden i Rusland.

Og selvom Simon Kjær var ophavsmand til besøget, så lå det ikke lige for med Simone som nyt navn til datteren.

- Haha, njaar – nu må vi lige se. Vi har ikke fundet noget navn til hende endnu.

Efter dansk pointtab: En forbandet skandale!

Tager Hareide konsekvensen? Én mand dumper efter australsk deler

Irriteret over rygter: Sådan slutter spillet om Eriksen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

dagens eb+

Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: