VM-journalist i modvind: Sendte sexet besked til landsholdsspillere

Først mente den kvindelige journalist, at flere mandlige fans til VM udsatte kvindelige journalister for seksuelle krænkelser, men straks efter skrev hun selv en 'seksuel krænkende' besked

Den spanske journalist María Gómez er kommet i modvind, efter at hun roste landsholdsspillere fra Marokko for deres 'sexede udseende'. Foto: Mediaset
Den spanske journalist María Gómez er kommet i modvind, efter at hun roste landsholdsspillere fra Marokko for deres 'sexede udseende'. Foto: Mediaset

Den spanske journalist Maria Gomez er kommet i modvind efter et uheldigt opslag på sin Instagram-profil.

Først brokkede hun sig over, at fremmede mandlige fans under VM i Rusland krænkede hende og andre kvindelige journalister ved pludselig at forsøge på at kysse dem. En handling, hun beskrev som helt forkert, uhøflig og mangel på manér fra de fremmede mænd.

Gomez udtalte, at hun har følt sig utryg ved at udføre sit arbejde som reporter på direkte udsendelser, efter at hun var nødsaget til at stoppe sin live-optræden, da en mand kastede sig over hende under VM i Rusland.

Men to dage efter disse bebrejdelser om seksuelle krænkelser fra mandlige fans, lagde den kvindelige journalist et opslag på Instagram rettet mod det marokkanske landshold, hvor hun skrev følgende.

'Jeg vil i seng med fjenden. Mændene på det landshold, det er helt utroligt! Jeg mødte dem i elevatoren. Du milde! Hvordan kan de alle være så lækre? Der er en, der må holde dem ved selskab, en der er nødt til at invitere dem på en juice', skrev journalisten på sin Instagram-profil ifølge den spanske avisen Marca.

Leicester vil bremse Schmeichel-skifte: Her er de brandvarme danske stjerner

Det blev dog lige en tand for meget for flere brugere på de sociale medier. De mener, at det er urimeligt, at en kvindelig journalist kan tillade sig at skrive sådan om det mandlige landshold, mens der havde lydt ramaskrig, hvis en mandlig journalist havde skrevet sådan om et kvindehold.

Indrømmer fejlen
Efterfølgende har mange vist deres vrede på sociale medier, og Gomez udtalelse falder heller ikke i god jord hos hendes kollegaer. Mange er vrede over den forskelsbehandling, der er mellem mænd og kvinder.

- Jeg synes, at alle VM-udsendte fortjener respekt, men lad os være ærlige... Hvis Maria Gomez' udtalelse var blevet sagt om et kvindehold, havde der været blevet gjort et stort nummer ud af det, skriver journalist Belen Zurita på Twitter.

En anden af Maria Gomez kollegaer, Natacha Alfageme, erklærer sig ligeledes enig med Zurita. Og det har fået den Maria Gomez til at reagere. Hun siger, at hun er 'i stand til at genkende fejlen'.

- Jeg indså, at det var upassende, og jeg slettede mit opslag af den grund. Det er akkurat min pointe: Vi må erkende vores egne fejl, skriver Gomez.

DR-profilen fører VM's manager-spil: Her er hans guldkorn

VM-land skal have ny landstræner efter skuffelse

Fremtid i Barcelona er usikker: - Jeg stoler på Gud

Landsholdets bedste scoringer: Her er deres koner og kærester

For nyligt blev en anden kvindelig sportsjournalist rost for sin hurtige reaktion overfor en nærgående fan.
Se optrinnet i klippet herunder:

Prøvede at kysse VM-vært: Nu hyldes hun for reaktionen  

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri