VM-stjerne anklaget for doping af sin egen far

Den russiske fodboldspiller Denis Cheryshev er blevet anklaget af sin far for at have dopet sig inden VM

Cherysev og de øvrige russere sendte overraskende Spanien ud i ottendedelsfinalen.

Det er temmelig usædvanligt, at forældre anklager sine egne børn, men den 27-årige russiske fodboldspiller Denis Cheryshev er netop blevet anklaget for at have dopet sig inden VM.

Cheryshev, der spiller for Villarreal i den spanske La Liga, anklages af sin far for at have have taget forbudte stoffer for at komme i form før mesterskabet.

Selv mener den 27-årige russer, at der blot er tale om en misforståelse, og han benægter anklagen. Det skriver Daily Mail.

Denis Cheryshev har haft overraskende stor succes i VM. Han startede på bænken, men efter at den offensive russiske holdkammerat Alan Dzagoev blev skadet i det 22. minut under kampen mod Saudi-Arabien, kom Villarreal-spilleren Cheryshev på banen.

Resultatet af udskiftningen var forbløffende godt. Rusland vandt 5-0 mod Saudi-Arabien, og Denis Cheryshev scorede to af de fem russiske mål, hvor især det sidste var i særklasse.

Cheryshev klarede sig ligeledes særdeles godt i Ruslands anden kamp mod Egypten, hvor den 27-årige russer endnu en gang scorede et mål og var en af hovedårsagerne til Ruslands fremskridt.

Døjet med skader
Gennem sæsonen i Villarreal har den russiske angriber døjet med en skade, men det lader altså til, at han er kommet godt igen efter skaden.

Men Cheryshev egen far mener ikke, at årsagen bag sønnens hurtige rehabilitering før mesterskabet er helt naturlig.

Ifølge Daily Mail skulle faderen for nyligt være kommet med oplysninger om, at sønnen, Denis Cheryshev, har sprøjtet sig med væksthormoner for at komme i form til VM, hvilket naturligvis er ulovligt og kan resultere i udelukkelse fra fodbold i op til fire år.

- Det blev gjort, så han (Denis Cheryshev) kunne genvinde sin styrke hurtigere, har faderen angiveligt sagt.

Cheryshev mener dog, at hans far er blevet misforstået, og at det ikke har været ment på den måde.

Det russiske fodboldforbund har fået en officiel erklæring, der bekræfter, at Cheryshev er blevet behandlet med injektioner, men at der ikke har været tale om forbudte stoffer.

Behandlingen af Denis Cheryshev skal have fundet sted i Spanien under ledelse af Villarreal, men klubben vil ikke udtale sig i sagen.

Rusland er klar til kvartfinalen mod Kroatien efter en dramatisk straffesparkskonkurrence mod Spanien.

Neymar vrider sig. Foto: Ritzau / Scanpix/ DAVID GRAY VM 2018 Alle er i oprør: Schmeichel vil have Neymar smidt ud!

Nicolai Jørgensen taler nu for første gang om det brændte straffe mod Kroatien. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Dødstrusler og hårde ord: Nu forklarer Nicolai Jørgensen sig

Simon Kjær har haft den største indtjening i karrieren, men landsholdsanførens position som lønkonge er truet af Christian Eriksen. Foto: Lars Møller. Sport og Spil Alle VM-heltenes lønninger: Han tjener mest på landsholdet

10 kommentarer
Vis kommentarer