Vraget til VM: Her er Bendtners reaktion

Nicklas Bendtner er gået i sort, efter han ikke blev udtaget til VM i Rusland

Nicklas Bendtner så lørdagens testkamp mod Sverige fra tribunen. En skade holdt angriberen ude, og Åge Hareide har ikke udtaget ham til den endelige VM-trup. Foto: Lars Poulsen
Nicklas Bendtner så lørdagens testkamp mod Sverige fra tribunen. En skade holdt angriberen ude, og Åge Hareide har ikke udtaget ham til den endelige VM-trup. Foto: Lars Poulsen

Et billede siger ofte mere end 1000 ord...

Det ved Nicklas Bendtner også godt, og han har ikke brug for 1000 ord til at beskrive, hvordan han har det, efter den danske VM-trup tidligt søndag aften blev offentliggjort.

Den 30-årige Rosenborg-angriber var blandt de fire spillere, som landstræner Åge Hareide valgte at sortere fra, og på Instagram lagde Bendtner kort efter offentliggørelsen af den danske VM-trup en ny story op: Et helt sort billede.

Screendump fra Instagram
Screendump fra Instagram

Det er en sort dag for angriberen, der havde fået en plads i truppen til Rusland, hvis ikke han var blevet skadet i lysken for præcis en uge siden i en kamp for Rosenborg.

Skaden holdt ham ude af lørdagens testkamp mod Sverige i Stockholm, og landstræner Åge Hareide udtrykte søndag morgen sin bekymring over angriberens helbredsmæssige situation:

- Man ved, at lyskeskader tager tid for at hele. Hvor meget kan vi presse dem? Der er mindre end to uger til kampen mod Peru, og vi har brug for, at folk er på 100 procent. 

- Så vi må foretage en beregning i forhold til tiden, for den første kamp (mod Peru 16. juni, red.) er ekstremt vigtig for os, fordi Peru realistisk er vores værste rival, fordi Frankrig er favoritter i gruppen, så vi andre må slås om andenpladsen.

Og Hareide bekræfter i et et DBU-interview på Twitter, at skaden var årsagen til, at Bendtner ikke kom med:

- Bendter og Bjelland er ude, fordi vi tror ikke, at de når at blive klar til den første kamp mod Peru. Det bliver for tæt på, og den kamp er meget vigtig.

De to sidste, der ikke kommer til VM, er Peter Ankersen og Mike Jensen.

Ifølge Åge Hareide har Bendtner taget fravalget helt fantastisk, og den vragede angriber ønskede holdet held og lykke i Rusland, efter han havde fået det kedelige budskab:

- Bendtner rejste sig op og spurgte, om han måtte sige noget. Så ønskede han holdet held og lykke i Rusland, siger Åge Hareide.

Bendtner ude af truppen: Her er Danmarks VM-trup

Bendtner hånede svensker foran journalister: - Du lå ned hele tiden!

Spillerne hårdt ramt: Bendtner holdt tale for truppen

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.