Zlatans VM-udmelding: Her ender guldet

Sverige skal møde England i kvartfinalen ved VM, og her peger Zlatan Ibrahimovic på, at svenskerne skal holde styr på følelserne - og så tror han på, at de kan gå hele vejen

Få analysen af Sveriges nederlag til England

Sverige har ved denne slutrunde bevist sig som det bedste hold i Skandinavien, da de er det eneste land tilbage fra den del af verden i kvartfinalen ved VM i Rusland. Det har de klaret uden hjælp fra Zlatan Ibrahimovic, som tror meget på holdet.

Det gør han klart i et interview med Reuters, hvor han også har et godt råd til holdet.

- Nu handler det ikke bare om, hvor god du er. Nu er der også masser af følelser inde i billedet, fordi det er kvartfinalen.

- Det hold, der kan styre dets følelser bedst, får en fordel. Og jeg tror på Sverige som verdensmester, ligesom jeg sagde før VM begyndte, siger Zlatan.

Her peger han på, at de allerede har slået Mexico, som viste sig at være meget stærke, og nu har man også slået Schweiz.

For Zlatan Ibrahimovic' vedkommende så er det succes, som ingen ellers troede, de ville få inden VM.

- Nu handler det om England, og vi står allesammen bag dem for at støtte. Alle svenskere i verden er stolte af landsholdet, og det vil de blive ved med uanset, hvordan det går, lyder det fra ham.

Kampen mellem Sverige og England spilles lørdag eftermiddag klokken 16, som bliver sendt direkte på DR1.

Vladimir Putin og Peter Schmeichel havde fornøjelsen af hinandens selskab over et stykke kage. Foto: Ritzau Scanpix VM 2018 Schmeichel slår til igen: Spiser kage med Putin i russisk VM-hyldest
Dominick Drexler er havnet i en speciel situation. Større klubber end FC Midtjylland vil have ham tilbage til Tyskland. Foto: All Over Press FC Midtjylland FCM bekræfter bizar situation: Større klubber vil have nyindkøb

39 kommentarer
Vis kommentarer