Annonce:
Annonce:

Vraget landsholdsspiller om Hareides valg: Tarveligt!

Andreas Bjelland uddyber sin kritik af Åge Hareide og kalder hans udtalelser for 'tarvelige’

Andreas Bjelland udsendte tidligere på ugen en pressemeddelelse, efter han blev vraget til VM.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Klokken 20 lørdag aften spiller Danmark sidste testkamp inden VM mod Mexico efter en uge, hvor uro uden for banen har fyldt langt mere end udsigten til den kommende slutrunde.

Tidligere på ugen følte forsvarsspilleren Andreas Bjelland sig nødsaget til at udsende en pressemeddelelse, efter han blev vraget af landstræner Åge Hareide til den endelige trup, hvor han gjorde klart, at han var stærkt uenig med beslutningen.

Hareide mente ikke, at Bjelland kunne nå at blive sin skade kvit, mens Bjelland er overbevist om, at han allerede kunne have været i aktion mod Mexico.

Annonce:

Bjelland har kontraktudløb med engelske Brentford og havde håbet på at bruge VM som et udstillingsvindue.

- Sommeren skulle bruges på at finde en ny arbejdsgiver, og så bliver det udtalt, at jeg ikke kunne være klar til at spille 16. juni mod Peru. Det er tarveligt at sige, at jeg ikke kunne det, når jeg skal finde mig en ny klub, og jeg skal vise over for andre, at jeg er klar til at spille fodbold, siger Andreas Bjelland til Jyllands-Posten.

Han mener selv, at han har gjort meget for det fællesskab, Hareide selv har nævnt som en vigtig bestanddel af holdet, og han køber ikke argumentet om, at han ikke har spillet meget i Brentford i foråret og peger på, at andre spillere i truppen – uden at nævne navne – heller ikke har fået meget spilletid. Alligevel er de blevet udtaget, lyder det fra Bjelland.

- Jeg har accepteret, at de (landsholdsstaben, red.) ikke mener, at jeg er klar, men vi bliver aldrig enige. Jeg synes ikke, at det er fair, men lige nu er det vigtigt for mig at sende et signal til folk og den almene dansker. Det gør jeg ikke for at sende stikpiller og få mig selv til at se godt ud, men lige nu har jeg 100 procent fokus på mig selv, og jeg skal i den bedste mulige fysiske tilstand for at finde en ny klub, siger han videre.

Annonce:

Den manglende VM-udtagelse går stadig så ondt, at Bjelland ikke regner med at kunne være i stand til at se Danmarks VM-kampe. Men han håber stadig, han har en fremtid på det danske landshold.

Spørgsmålet er så, om Åge Hareide har det på samme måde.

Medie: Million-ballade i VM-lejren - spillervreden er voldsom

Driller Hareide med video: Bendtner og Bjelland med stikpille

Hareide slår tilbage: Rasende Bjelland nægtede at snakke

Hareide slår tilbage: Rasende Bjelland nægtede at snakke Kjær om Bjellands VM-skuffelse: 'Jeg er utroligt ked af det på hans vegne'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bar røv - eller vi betaler 143 milliarder
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: