Vrede over Yussuf: - Straf dem for deres lange tunge

Russisk vrede mod Yussuf Poulsen før skæbnekampen

Der skal ikke meget til at sætte fut under kedlerne før sidste gruppekamp.

Det må Danmarks enlige målscorer ved EM, Yussuf Poulsen, sande, efter et citat fra danskeren har vækket den russiske harme.

- Vi kan nærmest selv afgøre det, og hvis ikke man kan slå et hold som Rusland, fortjener man ikke at gå videre, lød det til TV2 før kampen.

Hos det russiske sportsmedie Championat kan man fornemme stemningen, som mildest talt ikke er god. Følgende overskrift er gengivet i UEFA's optakt.

- Drenge, straf dem for deres lange tunge, skriver mediet ifølge Artur Petrosyan, der er UEFA's skribent på det russiske landsholds gøren og laden ved dette EM.

Danmark har brug for flere mål mandag aften. Foto: Lars Poulsen
Danmark har brug for flere mål mandag aften. Foto: Lars Poulsen

På russernes pressemøde søndag blev det emne da også vendt, og det virkede ikke til at bide så hårdt på holdet som på den øvrige russiske befolkning.

- Vi lytter ikke til, hvad vores modstandere siger, for vi er topmotiverede i forvejen, lød det fra landstræner Stanislav Cherchesov på pressemødet, der virkelig var ramt af tekniske vanskeligheder.

Profilen Aleksandr Golovin bed heller ikke på.

- Det giver ingen mening for mig at kommentere, sagde han.

Championat skriver desuden, at det russiske landshold har overrasket før, f.eks. i EM 2008 og VM 2018, og det vil de gøre igen.

Hvorfor flyver der en drone rundt over Danmarks træning - få svaret her

Vil du spille på aftenens kampe? Så er der gode råd at hente hos eksperterne her.