Wayne Rooney scorer engelsk hæder for tredje gang

Manchester United-anføreren er efter nogle års pause igen blevet kåret som den bedste spiller for England

Wayne Rooney er blevet kåret årest spiller på det engelske landshold. (Foto: AP)
Wayne Rooney er blevet kåret årest spiller på det engelske landshold. (Foto: AP)

Wayne Rooney var den bedste spiller på det engelske fodboldlandshold i 2014. Det har fans af Englands landshold besluttet efter en afstemning.

- Det faktum, at denne pris bliver uddelt af fansene, gør den endnu mere speciel. Jeg vil gerne takke alle, der har stemt, siger Wayne Rooney til det engelske fodboldforbunds (FA) hjemmeside. Manchester United-angriberen vandt også prisen i 2008 og 2009.

Sidste år rundede han landskamp nummer 100 for England, og han blev gjort til anfører, da Liverpools Steven Gerrard trak sig fra landsholdet efter det for England så skuffende VM i Brasilien.

Wayne Rooney mener, at han og kollegerne i Premier League har for mange kampe at se til i julen. (Foto: AP) Premier League Går imod traditionen: Rooney vil have færre julekampe

Her røg England ud efter det indledende gruppespil, men Wayne Rooney fik om ikke andet scoret sit første VM-mål i sin tredje VM-slutrunde. Han endte som topscorer for England i 2014 med otte mål.

- Højdepunktet for mig var at blive udnævnt til anfører.

- Det er en stor ære at spille for sit land, så det var en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg blev gjort til anfører, det sætter jeg en stor ære i at være, siger Wayne Rooney.

Victor Valdes er klar til at tørne ud for Manchester United. (Foto: AP) Premier League Officielt: Valdes-køb degraderer Lindegaard

0 kommentarer
Vis kommentarer