Yussuf P: Fedt at komme over svær periode hurtigt

Yussuf Poulsen er begyndt at lave mål igen for RasenballSport Leipzig, og han håber på en rolle som angriber på det danske landshold

Yussuf Poulsen er glad for at være kommet hurtigt gennem svær periode (Foto: Lars Poulsen)
Yussuf Poulsen er glad for at være kommet hurtigt gennem svær periode (Foto: Lars Poulsen)

Den danske landstræner Åge Hareide sætter torsdag sin første startopstilling som dansk landstræner, når der er testkamp mod Island i Herning, og her får de danske spillere og landsholdsfans første indikation på, hvem der er inde i varmen, og hvordan landsholdet skal spille.

En af de spillere, der håber på at få chancen er Yussuf Poulsen. RasenballSport Leipzig-angriberen var inde omkring Morten Olsens landshold og scorede blandt andet i sommeren 2015 mod Serbien, og han håber på at få chancen i angrebet på Åge Hareides landshold. Han kommer således til landsholdet med mål på klubholdet på det seneste efter en dårlig periode i efteråret.

- Det var super fedt at komme igennem en svær periode forholdsvis hurtigt, så det er jeg glad for. Vi spillede en fin kamp søndag (med Leipzig, red.), og selv om vi tabte, synes jeg, at jeg kommer med fin selvtillid. Det er en rar følelse at komme med, siger Yussuf Poulsen til tipsbladet.dk og forklarer:

Landsholdsfodbold - 21. mar. 2016 - kl. 21:48 Endelig vandt han: Schmeichel årets spiller

Se også: Bendtner-afbud en kæmpe joke!

- Det er klart, at vi alle vil vise om frem. En ny træner skal vælge sit hold, og der snakkes om spilsystem, så det handler om at vise sig frem og gøre det så godt, man kan, inden det går løs i de vigtige kampe, siger han.

De vigtige kampe er efterårets kvalifikationskampe, hvor det danske landshold skal tager hul på VM-kvalifikationen. I første omgang skal Åge Hareide have en fornemmelse af, hvem der passer ind i den måde, han vil spille på.

- Det bliver jo alt andet lige noget andet, for det er en ny træner og et nyt setup. Der er mange nye folk. Alle glæder sig til samlingen, og der bliver god intensitet på - alle vil jo gerne vise sig frem. Det er fedt at være med til, siger han.

Poulsen har spillet 11 kampe for landsholdet og har scoret to gange. Første gang i sommeren 2015 mod Serbien og senest i Danmarks 2-2 kamp mod Sverige, der også var Morten Olsens sidste i spidsen for landsholdet.

Leipzig ligger til oprykning i 2. Bundesliga.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere