Annonce:
Annonce:

Zanka blev pebet ud i Brøndby: Jeg er sgu ligeglad

Tilskuerne på Sydsiden gav FCK'eren en iskold velkomst i landskampen mod Tyskland

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Selvom der stod landskamp og EM-jubilæum på programmet, da det danske landshold tirsdag aften spillede 1-1 mod Tyskland i den sidste test før lørdagens VM-gyser i Kasakhstan, så var det ikke alle på Vestegnen, der havde ladet klubfarverne blive hjemme.

Det fik det evige hadeobjekt på Sydsiden, FCK-profilen Mathias 'Zanka' Jørgensen at føle, da han blev skiftet ind i stedet for Andreas Christensen fra anden halvlegs begyndelse.

Her blev 'Zanka' mødt med en pibekoncert fra den berømte endetribune i Brøndby, som man skulle være svært hørehæmmet for ikke at bemærke.

Det gjorde den kontroversielle forsvarer også.

Annonce:

- Det er vel, hvad man kan forvente, når man spiller herude. Jeg har også engang spillet en landskamp i Frankrig, hvor Fekir og Lacazette blev pebet ud, så det er ikke noget nyt, at den slags sker, siger han til Ekstra Bladet og understreger, at den slags altså ikke bider på ham.

- Det er jeg sgu ligeglad med. Nej, det skal ikke forstås på den måde. Det er da ærgerligt, men omvendt kan man heller ikke forvente, at folk 100 procent kan lægge klubfarverne fra sig. Og herude kan jeg godt forstå, at der er nogen, der piber lidt. Det tror jeg, at vi alle sammen overlever, siger Mathias 'Zanka' Jørgensen, der dog understreger, at det ikke den slags opmærksomhed, han ønsker.

- Jeg havde helst haft, at folk bare havde holdt mund, hvis de ikke kan lide mig, fordi vi spiller for Danmark. Men hvis det ikke kan være anderledes, så må man acceptere, at folk har det sådan, siger han og sender alligevel en enkelt stikpille i Brøndby-tilhængernes retning.

- Omvendt er jeg sikker på, at folk i Parken kan finde ud af at skelne, når vi kommer derind, konstaterer FCK'eren, som også blev buhet ad, da Danmark slog Liechtenstein 5-0 i Horsens.

Annonce:

- Jeg tror også, der er mange, der holder af mig i Horsens, men jeg tror ikke, at de jubler dobbelt så meget af den grund, griner 'Zanka', der sammen med resten af landsholdet allerede er rejst til Kasakhstan, hvor der meget gerne skal tre point ind på kontoen i Almaty på lørdag.

Øv! EM-festen fes ud i slutminutterne

To rammer topformen: Se de danske karakterer

Eriksen ramte den lige i røven! - og Danmark tættere på VM-formen

Rønnows store ’salgstale’

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: