Zanka udsat for buhråb og racisme: Her er hans modsvar

Alt var ikke én stor fest onsdag aften i Horsens, da Danmark bankede Liechtenstein. Flere af de danske tilskuere buhede af FCK-stjernen Mathias 'Zanka' Jørgensen

Alt var ikke én stor, rødhvid stadionbølge og klaphatte-fest onsdag aften, da Danmark udraderede Liechtenstein forud for VM-kvalifikationskampen mod Armenien i Parken.

En flok blandt tilskuerne på CASA Arena i Horsens, hvor kampen blev spillet, viste sig fra deres upatriotiske og yderst usympatiske side, da de gav sig til at buhe og råbe racistiske ting af en af deres egne. Ja, af en dansk spiller.

Da FC København-stjernen Mathias 'Zanka' Jørgensen blev skiftet ind efter 65 minutters spil, gav flere sig pludselig til at buhe højlydt af ham. Og for at det ikke skal være helt løgn, så var der visse personer, som oven i købet kaldte 'Zanka' for 'sorte svin'.

Det er i hvert fald, hvad Market Manager hos Discovery (Discovery er stationen, der har Kanal 5, som sendte kampen, red.), Rasmus Kaas, hørte fra sin plads i VIP-loungen på CASA Arena.

Her følger flere folks reaktioner på buhråbene mod 'Zanka' onsdag aften i Horsens:

De mange buhråb synes umiddelbart ikke at påvirke 'Zanka' synderligt. Natten til torsdag gav han et køligt og overskudsagtigt svar på tiltale:

Hvorfor, der blev buhet af 'Zanka', vides ikke med sikkerhed. Men man kunne forestille sig, at den upopularitet, han har blandt visse fangrupper i Superligaen blev slæbt med til Horsens under landskampen. Det er er selvfølgelig blot gisninger.

Men populær var han åbenbart ikke i Horsens.

Danmark og 'Zanka' vandt med 5-0 over Liechtenstein. Søndag klokken 18 spiller Danmark mod Armenien i i Parken i den første kamp i VM-kvalifikationen.

Så er legetimen slut, Åge!

Fischer: Nu trives jeg bedre på landsholdet

Er det Danmarks nye angrebsduo?

Stolt Rønnow er klar til at tage over for Schmeichel

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?