Zlatan kopierer Ronaldo: Ny stjernerolle venter

Zlatan Ibrahimovic er kendt for at optræde med sit stort anlagte show på banen. Men nu ser det ud til, at der er en film på vej om det svenske vidunders talenter

Zlatan kan snart se frem til at udvide sin stjernestatus til filmlærredet. Et gigantisk filmselskab er klar til at lave en dokumentar om ham. (Foto: AP/Thibault Camus)
Zlatan kan snart se frem til at udvide sin stjernestatus til filmlærredet. Et gigantisk filmselskab er klar til at lave en dokumentar om ham. (Foto: AP/Thibault Camus)

Store sportsstjerner får deres egen film. Bare se på Cristiano Ronaldo, der debuterer som 'filmstjerne' i dokumentaren om ham selv, 'Ronaldo', som får verdenspremiere 9. november i London.

Derfor kan det vel heller ikke overraske, at svenske Zlatan Ibrahimovic måske får sin egen dokumentar omhandlende angriberens mange opture - for nedture har der ikke været mange af for den 34-årige svensker.

Det gigantiske filmselskab Universal har allerede en aftale klar med Wayne Rooney om at lave en dokumentarfilm om englænderens fodboldliv, og nu røber selskabet, at Zlatan kan blive den næste fodboldstjerne, som ryger på filmrullen hos dem. Det skriver svenske Aftonbladet. Selv er Zlatan - med vanlig Zlatansk coolness og arrogance - mere afslappet omkring det mulige filmprojekt.

- Der er samtaler omkring det. Det handler alt sammen om, hvad jeg vil. Hvis jeg vil. Så lad os se. Det vil da være sjovt, hvis det sker. Men vi får se, meget skal planlægges omkring det her. Det handler ikke bare om, at jeg siger, 'så gør vi det', og at nogen så siger 'lad os gøre det'. Men der er samtaler, siger den svenske stjerne ifølge Aftonbladet.

De mange talentspejdere fik mod Brugge blandt andet set Pione Sisto i målscorerens rolle. FC Midtjylland - 6. okt. 2015 - kl. 10:14 PSG har kig på Pione Sisto

Og Aftonbladet lader allerede godt op til den mulige Zlatan-film med en pudseløjerligt lille filmplakat, der leder tankerne hen på filmen 'Scarface' med Al Pacino i hovedrollen.

Zlatan - The Movie. Vi längtar redan.

Et billede slået op af Sportbladet (@sportbladet) den

Der burde være rigeligt med stof til en Zlatan-film. Alene i weekenden føjede svenskeren mere materiale til en mulig dokumentar ved at blive alle tiders topscorer i sin franske klub Paris Saint-Germain. Her scorede han sit mål nummer 110 i Paris-trøjen, da han sikrede hovedstadsholdet en 2-1-sejr efter en straffesparksscoring. Dermed går Zlatan forbi portugisiske Pedro Pauleta, som indtil da havde rekorden med 109 scoringer.

Se Zlatans rekordscoring her:

Zlatan er - selvfølgelig - ikke sen til at rose sig selv oven på sin nye rekord.

- Det er sjovt at slå denne her rekord, som har stået i så lang tid. Han (Pedro Pauleta, red.) brugte seks-syv sæsoner på at slå rekorden. Efter tre sæsoner og nogle få måneder slog jeg den. Nu håber jeg bare, jeg kan fortsætte med at score mål og gøre det svært for andre at slå den i fremtiden. Det føles virkelig godt, siger svenskeren ifølge Aftonbladet.

Se også: Tysk chok: Gerd Müller ramt af alzheimer

Men hvis man regner med, at Zlatan snart smider fodboldtrøjen til vask for sidste gang for at påbegynde det mulige filmprojekt, kan man glemme det. Den tidligere Barcelona-spiller har stadig et par ting at udrette, blandt andet for landsholdet.

- Jeg går ingen steder. Jeg er her for at føre Sverige til EM næste år, og vi har stadig to vigtige kampe foran os, som vi gerne skulle vinde. Det er det eneste, jeg fokuserer på lige nu.   

Zlatans næste projekt bliver altså ikke nogen film, men derimod Sveriges forestående EM-kvalifikationskamp ude mod Liechtenstein i gruppe G.

2 kommentarer
Vis kommentarer